Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

corbeau

corbeau (hodnocení, recenze)

Nechce se mi věřit, že se tak mizerný film, jako Anakonda: Honba za krvavou orchidejí dočkal 4. dílu. Ale jak vidím, úroveň závratně stoupá :-D

Dahome

Dahome (hodnocení, recenze)

Neskutočné, do čoho všetkého je niekto ochotný naliať peniaze... škoda času, škoda film. materiálu, škoda peňazí...

smack

smack (hodnocení, recenze)

Jak mám rozumět, že je rozčtvrcena na půl? No už sem čekal že doroste ke každý rozčtvrcený části zbrusu nová:) pane jo, horší to už nemuže bejt.

Martin21

Martin21 (hodnocení, recenze)

tak je to blbost ale koukatelná já tom dal 2 hvězdy třba bude i 5 :-)

need

need (hodnocení, recenze)

je to kravina už sem to viděl nemá to smysl ale můžete se na to podívat jestli chcete,ale je to zase možná lepší než trojka

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

co to je panebože a ten blbý název to si nevšiml že chybí trojka a dá tam rovnou č¨tverku dobrý tah

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

U všech digitálních anakond, co to jako bude?? a to dělá FauntLeRoy i trojku s názvem Anaconda 3: the Offspring - v hlavní roli: gumovej had a skupina Offspring:)) (jen vtip)... režisér začíná chytat Uweho manýry (viz Bloodrayne)

Reklama

Reklama