Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Anakonda s Jennifer Lopez z roku 1997 byl vkusný natural horror. Dvojka šla hodně dolů, ale aspoň se odehrávala v pralese. Jenže tahle trojka se odehrává v listnatém lese, zřejmě někde v Rumunsku... To mi fakt hlava nebere, aby anakonda byla v Evropě. Navíc je ještě tak příšerně udělaná, že ani neprominu fakt, že je v hodně, hodně záběrech. Naopak místo anakondy se dá mnohem víc dívat na tu blonďatou čubku Crystal Allen, jak je napasovaná do riflí a jejího bílého trička. A jen tak malá zmínka na okraj... Také jste si všimli, že ve 23. minutě (jak se děj přesune z laboratoří na rumunský venkov) jsou na starých domech česká popisná čísla, na kterých je napsáno Praha? [1474. hodnocení, 125. komentář, 15%] ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Škoda, že vytunené anakondy nedostali k dispozícií aj zodpovedajúce navýšenie rozpočtu a scenáristickej a technickej originality. Inak je to ale relatívne zvládnuteľný počin s Davidom Hasselhoffom ako paródiou Douglasovho lovca z LOVCOV LEVOV a sexi herpetologičkou, aj napriek tomu, že dusnú džungľu vystriedal obyčajný východoeurópsky les ako máme všetci za humnom... ()

Reklama

Rudinsky odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka ultimátneho rangu, kedy aj to niečo (a bolo toho skutočne málo) z predchádzajúcich dielov posiela do zadku Míč Bjúkenen, ktorý bije anakondy jednu od druhej, a tie pri tom vydávajú zvuky ako prasce na bitúnku. Digitálnu animáciu "monštra" robili vo Photoshope, a navyše, v tomto filme je toľko technických chýb, že ste si ich možno ani nevšimli (ľudia prechádzajúci sa v pozadí a pod.) Navrhujem vytvoriť ešte jednu súťaž, ktorej hlavná cena bude zlatá anakonda... ()

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

Film obsahující všechny „kvality“ a prvky produkce Sci-fi kanálu se snaží navázat na jméno svých dvou mladších bratříčků. I když se snaha cení, tady byla zbytečná… Sci - fi sem tam umí vypustit snesitelně strávitelné béčko, avšak tady to byl zoufalý počin, jež bude mít brzy následovníka. Dle dalších detajlních popisu chyb a teroru ve filmu + obsahu výše je toto solidní varování všem, kdož hladoví po tropických plazech na plátně. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Béčko nebéčko, za to gore si to nějaké kladné hodnocení zaslouží. A není ho ve filmu málo. I maskéři se vyřádili. Bohužel, digikrev v některých scénách to kazí. Samo, že jinak je to kravina jak bič. Ale v podstatě nemá hluchá místa a stále se něco děje. Za ten dějový spád také plus. Ale víc toho dohromady nedám. Ostatní triky na úrovni laciného, respektive free softu. 201310138441/8734 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)
  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)
  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)

Reklama

Reklama