Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Koprodukcia USA-Rumunsko a hrá tam Hasselhoff. To hovorí za všetko...

VHProfi

VHProfi (hodnocení, recenze)

Svým způsobem mi to připomnělo Stáhni mě do pekla od Tima Burtona. Řekněme tím komickým zpracováním, toto nebyl ale proboha úmysl!!! Oni to mysleli fakt vážně, je to ukázka snad všeho, co by se ve filmu nemělo oběvit a dít...

Aceboris

Aceboris (hodnocení, recenze)

Ja som zvedavy na tenot film, dnes este budem mat DVD tak si ho kuknem.. Nezapomenutelny Hesselhoff a jeho herecke vykony, tie ma urcite zase dostanu do varu :))

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Vojtino: chceš titulky??

David: anakondo, počkej na mě
Anaconda: Ssssssssss, a prošššššššš??
David: musím tě zabít plovákem
Anakonda: Vysssssssssser si oko, ssssss...

takhle nějak si představuju třetí díl:)

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

anakonda zatrousila k americkýmu pobřeží a Dejvid v červených kraťáskách a vlnkou na hlavě všechny zachrání. Gimli bude hrát Hobbyho ?

Reklama

Reklama