Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, úplně si dokážu představit, jak někteří mentální velikáni, kteří se mezi námi skrývají, musejí prdět rozkoší. Woe, to je námrd, pičo! Vyhlášení fajnšmekři Šprcka11, Hník a Doktor prstidlo by asi ocenili, aby vrchního sprasitele hrál Drn Srajda, ale přeci jen je to americký film a kozomrdova sláva nepřekračuje hranice našeho malého pekliště. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Varování! Obsahuje spoilery! Fanatická ekoaktivistka vypustí do volné přírody pár hadů. Hadi trochu vyrostou a začnou žrát aligátory. A taky - jo, lidi. Místní poněkud nekompetentní rangerka vydá lovcům povolení k odstřelu hadů. Lovci jsou postupně loveni a zabíjeni hady a aligátory. Pak rangerka nadopuje aligátory steroidy, aby rostli a mohli konkurovat obřím hadům. Taky je povolán expert z indiánské rezervace (A Martinez, hvězda takových skvostů jako Santa Barbara nebo Terminátoři), kterému pak ale stejně nikdo nevěří (a samozřejmě si to odserou). Hadi a aligátoři se žerou navzájem a pořád rostou. Je tam i pár geniálních a logických nápadů, jako třeba utíkat před aligátorem do vody. Bláznivější film o zvířecích monstrech jsem snad neviděl, nejsem si úplně jistý (:-), jestli bylo záměrem vytvořit crazy komedii, ale povedlo se. Hvězda navíc za krásnou přírodu. ()

Reklama

PRobin 

všechny recenze uživatele

U filmů podobného ražení se musím přemáhat, abych našel něco, co by si tu hvězdu zasloužilo. Tady toho bylo požehnaně - megahadi, proti nim steroidoví megaaligátoři, krev, ruce, nohy, dívčí zápas i prsa v těsných šatech. Kdybych přivřel obě oči, bylo by to i na dvě hvězdy, ale budu trochu přísný. Je to výborná popcornová záležitost, která dá víc, než na co vypadá. Vtipných momentů bylo dost, ale spíš z neumětelnosti, než z hlášek. Sledovat ze vzduchu automobilovou honičku a přitom koukat na prázdnou silnici, to chce kumšt :) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Mega python nie je bohužiaľ Monty Pathon, nasmiať sa tu síce dá, ale len na úkor tvorcov, ktorí sa pri práci riadili jediným heslom, čím väčšie, tým lepšie... A všetko, aj to najkrajšie, má mieru, po prekročení ktorej, to už akosi nie je ono... V tomto prípade bola miera dobrého vkusu prekročená minimálne niekoľko stonásobne... Ale istú logiku to má, na zmutovaného hada treba poslať zmutovaného aligátora, len čo potom s ním??? Anedá mi nevysloviť ešte jednu poznámku, väčšina postáv by si za svoje jednanie zaslúžila minimálne nomináciu na Darwinovú cenu, samozrejme in memorial... ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Člověk občas žasne co zas ti filmaři nevymyslí ! Další film z módní vlny Mega něco vs. Mega něco , tentokrát v podání hadů a krokodýlů. Asi se budu opakovat, ale všechny tyhle filmy jsou stejné. Absence logiky, otřesné trikové efekty (hodící se maximálně do videoher s rokem výroby tak 2005), špatní herci a nízký rozpočet. Půl hvězdy dávám za to, že jsem se u filmu docela pobavil a půl hvězdy dávám za kozatou Tiffany, kvůli, které jsem film dokoukal do konce. 15 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama