Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při budování nejdokonalejší věznice v Antarktidě se z podzemních prostor nečekaně dostane prehistorický plaz a začne ohrožovat vše živé kolem sebe. Všichni se rozhodnou z věznice uprchnout a zatím propustit vězně, aby sloužili jako obrana. Jenže obrovského netvora nelze zastavit... Ve vězení pro největší zločince na světě - v Novém Alcatrazu v Antarktidě - skupina trestanců vykope údajně mrtvého prehistorického netvora, který není až tak mrtvý. A ten teď začne všechny brutálně zabíjet. Přežijí jen dva bývalí přátelé, kteří se pokusí obrovského prehistorického hada zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Muaha-ha-ha-ha-ha! Tak na podobná veledíla by měli výrobci lepit varování podobně, jako je na krabičkách cigaret: "Tento film škodí zdraví a může způsobit demenci!" Neskutečně, neuvěřitelně blbé... Kdo na takovou sračku dá peníze? Který herec je tak zoufalý, aby v tom hrál? Který člověk to může sledovat střízlivý? Mně stačilo vidět fragmenty, abych se cítila zcela debilizována. Nekompromisní odpad a 5% za nápad s věznicí v ledové pustině (někdo by se toho měl vážně chopit;-)). ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

20.12.2007 Štvrtok odvysielané na TV JOJ // Dean Cain mal radšej ostať pri supermanovi ako pri lovení obrovských hadov. Celý film bol nudný. Riešilo sa tam niečo a nakoniec, keď to vyzeralo, že sa niečo vyriešilo, tak sa vlastne nevyriešilo nič. Len to, že Dean Cain bol povolaný so svojou ženou aby študovali pravekého hada a nakoniec boli študovaný oni. Trápny film.Dve hviezdičky len kvôly tomu hadovi a nápadu na dej v ľade pod zemou. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sněžná užovka o průměru ropovodu Družba si už brousí zoubky na hereckou atrapu Deana Caina a já to prostě beru tak, že jak má pan Skleněný svůj protějšek v Bruce the Unbreakable, má i Občan Kane svůj filmový protipól v podobě tohoto nezáživného arktického hnoje ze ztrouchnivělé dílny Phillipa J.Rotha. Ten člověk by mohl nudit za vlast a sklízel by jeden úspěch za druhým.. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Oni spí.“ ,,My také, pitomče!“ Na tomto dalším z řady ,,hadích“ snímků si cením jedné věci, a to že se tvůrci snažili o navození stísněné atmosféry. V jiných ,,hadích“ filmech se spokojí jen s tím, že omílají všechna klišé monster filmů pořád dokola. Těm se však nevyhýbá ani tento film, takže znovu je divák svědkem řady nelogických rozhodnutí. Dále tvůrci naprosto nevyužili velký potenciál prostředí, v němž se film odehrává. Druhá polovina příběhu už je tak omletá z jiných filmů, že jsem se jen stěží bránil spánku. Ani šílené finále a obsazení Clarka Kenta mě ale nepřesvědčilo o kvalitách tohoto snímku. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Inu, nature horory já rád a velkej had, to jsem si nemohl nechat ujít. Začátek vcelku šel, ale pak od příletu těch dvou paleontologů se film začal strašně vléct. Velitel věznice měl scénář na facku a film začal ztrácet. Konec to jen úplně zabil. Po slibném začátku, kde jsem očekával takových 50%, spadl na slabých 20% a ještě může být rád. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Fïlm se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama