Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Všechno, co od tohohle žánru čekáte, tu je. Vědátorka, která to myslela dobře, ale teď vidí, co způsobila. Nafoukaný magnát, kterého zajímá jen to, jak všechno ututlat. Neohrožený lovec potvor. Pár laciných komparzistů jako žrádlo. Příšerně animované titulní příšery. Záběry z pohledu příšery s rozhozeným poměrem stran, jako když Tomio Okamura nahrává své projevy ze sněmovny na YouTube. Brutální úmrtí. Nelogické chování postav. Jak říkám, prostě všechno, co čekáte. (1 188.) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film "Anakonda" ktorý bol natočený v roku 1997 a hlavnú úlohu v ňom stvárnila herečka Jennifer Lynn Lopez je v rámci snímkov o vraždiacích plazoch nadpriemerná záležitosť. Oficiálne pokračovanie z roku 2004 "Anakonda: Honba za krvavou orchideou" je na tom o trocha horšie. Znížil sa rozpočet, zmenil sa režisér a chýba aj sexi J.Lo. Ale i napriek tomu to bolo celkom fajn. No a v roku 2008 sa objavil diel s poradovým číslom tri - "Anakonda 3: Nová hrozba". Ten už však stojí tak najviac za jednu hviezdičku. * ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek odkazuje na Honbu za krvavou orchidejí, a tak motiv je stejný - vývoj léku na rakovinu a Alzheimera. A protože je televizní, nelze čekat zázraky. Speciální efekty jsou samozřejmě nevalné, avšak mnohem lepší než u části produkce The Asylum. Pořád mi vrtalo hlavou, jak může had trhat obětem hlavy (ale hezky, to ano), končetiny a překusovat je. Dobře, je to mutant s pomalu krokodýlí hlavou. Tím se i filmaři vyhnuli tomu, aby dodržovali vše, co má anakonda mít a čeho je schopná. Na druhou stranu mě velmi potěšil odkaz na vetřelčí ocas - v přímém přenosu třikrát! Pinkus připomněl Burkeho a opuštěná tovární hala loď Nostromo. Jen Amanda není holt Ripleyová. Gore dobré, dojde i na střeva ven. Možná nejlepší je hudba. Místy velmi vtipné! Když má Grozny v hrudi deseticentimetrovou  díru, Ammanda ho uklidňuje, že to bude dobrý. Podobných perel je více a mě bavily. Pootevřená zadní vrátka už ale nikdo neotevřel... ()

Étienne 

všechny recenze uživatele

Peniaze boli asi tak na občerstvenie (destilátové) pre Davida a dva predné zuby vsadené do obrovskej hadice. Jediný, kto skutočne niečo zahral, bola úbohá kozička. Ale za nezabudnuteľnú hlášku "Říkal mi to jeden lovec, co sem moc dlouho koukal anakonde do očí. Najednou upadl do hypnózy. Sežrala ho zaživa." pridávam hviezdičku ako záchranu z pomyselného bahna odpadu, pretože takéto typy filmov sú označkované očakávaním očakávaného, preto niečo neočakávané prináša na divácky tanier aspoň kúsok zábavy. I keď rozhodne nechcenej. Napísal by som viac, ale tá záhradná hadica pred domom sa mi nezdá... ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Tady totiž došlo k nedorozumění. Původně se film měl jmenovat Děvky Anal Kundy, měl být sice taky o dlouhém černém hadovi, ale místo scénáře se počítalo s improvizací. Jenže pak námět telefonicky předali do Rumunska, režisér neuměl dobře řeč, špatně si přeložil název a tohle je výsledek. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. Velmi malé procento záběrů bylo natočeno v Praze. (Terva)
  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)

Reklama

Reklama