Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Popy1

Popy1 (hodnocení, recenze)

Ťažké "B",až sa čudujem,že sa na to Jackson dal.Slabý dej,chudobné duchom.

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Céčková prvoplánová neoriginální blbina bez špetky realističnosti.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Zábavné béčko s hadama které mám tak rád mě celkem mile překvapilo a proto dávám 3*

color8ed

color8ed (hodnocení, recenze)

Navzdory nepříliš lichotivým příspěvkům zde, jsme se odhodlal a Hady v letadle jsme zhlédl. Výsledek? Nepředstavitelná blbina, které ovšem leccos odpustíte, protože je to tak blbý až je to občas dobrý. Bohužel opravdu jen občas. Pro mě za 40% a 2*.

jsed

jsed (hodnocení, recenze)

Trapas. Hraje sa to na bécko ale s tými reklamami a klisé ?

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

Ja vcera prispel a nelitoval jsem :) A jinak bych rekl, ze prozatimni vydelky 55 milionu nejsou pro takovy film zadnym propadakem a ze tak neco podobneho se cekalo. S tim, ze ve velke casti Evropy startoval stejne jako u nas az v rijnu, a nekde jeste premieru nemel vubec, takze to treba k nejakym 65 milionum nakonec doleze, a udelat 2x vetsi vydelek nez rozpocet v dnesni dobe, kde ja kazdy film podle me neumerne drahy (i SoaP), zas tak jednoduche neni.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Snejkové zatím nijak závratně nevydělávají : ( Tedy ne že bych jim zrovna já přispěl do kasičky, ale už mě vážně unavovalo čekat až se distributor konečně uvolí po x měsících uvést dlouho očekávaný film konečně u nás do kin... Ultraviolet jsem viděl už v červenci, u nás ale vyjde až v listopadu, Nezvratný osud 3 měl na Slovensku premiéru v březnu, je říjen a k nám ještě nedorazil...to je do nebe volající svinstvo! Shame on you, distributors, shame on you!

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Vy provokatéři - nesnášim vás! :-) Mé návykové látky mi rozumí.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

hirnlego: ale my tě máme rádi, i když máš ty problémy s alkoholem :-)

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

choze: Tohle už je trapný - tak já se jdu jednou za uherský rok odreagovat do kina na nějakou sračičku, u které očekávám, že nebudu muset mít zapnutý mozek jako u klubových filmů v Ponrepu a budu se jen bavit - a někdo mě tu začne kritizovat, že jsem si do kina po vzoru návštěvníků dávných půlnočních promítání vzala flašku - no mě snad vomejou! :) Vypadá to, že zůstanu opět nepochopena - asi jdu vyhrabat starý tetris a nějaký sociální krabicový víno :-P

choze

choze (hodnocení, recenze)

hirnlego: Člověk, který se musí posilnit, respektive abych tě citoval mu to k takovému typu sedí, plus si zábavu z filmu ještě pro jistotu posichruje společností úchylných kamarádů, by možná neměl chodit do kina (na takový typ filmů), ale prostě zůstat v hospodě. Tam by nemusel řešit, jestli si do kina nemá vzít k flašce třeba i tetris nebo sudoku, aby se u nějakého filmu pobavil. Jenže pak by asi nebylo s těmi úchylnými kamarády v té hospodě o čem mluvit, co? Je to začarovaný kruh : (

choze

choze (hodnocení, recenze)

hirnlego: fakt bys to svinstvo už neměla brát, v kině ani jinde :)))

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

A už se na ty ,,omamné látky,, vyserte - chtěla bych to vidět minimálně ještě jednou - a řekla bych, že bych se docela dobře bavila i bez podpůrných propstředků - tak už dost! :)

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

hirnlego: dík :-)
mně se ten film líbil velmi i bez omamných látek :-)

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Dan9K: Skvělý komentář (pro tebou navrhovaný závěr bych byla všema deseti :)).

Hartigan

Hartigan (hodnocení, recenze)

Ještě že už to je modrém,nedalo se na to dívat.Samozřejmě že jak na film tak na 80%

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Ish: Nemůžu s jistotou tvrdit, protože jsem tam sama ,,bez vlivu,, nešla (nutno podotknout, že ,,ožralá,, jsem opravdu nebyla - prostě v náladě.)) - ale koho to zajímá - pro mě to bylo na moc pěkné 3hvězdy, ale chtěla jsem trochu nadržovat - no a vidiš to - má snaha stejně vyšla vniveč, protože je to modrý.

popojedem

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

Shit... už je to v modrém. :-/

Adrian: OK, in piece. :)
hirnlego: No, ono mi přijde docela scestné čumět na film pod vlivem... ale když to tady tak čtu, tak mi chtě nechtě vychází, že kdyby jsi na to šla sama ,,jen tak,, , tak si to zřejmě tolik neužiješ.
choze: Hadi jsou super i bez ,,vlivu,, o tom žádná.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

choze: Aha, takže jsem jen hloupý pozér? Nebo co vlastně? Já nevím, jestli se ,,potřebuju posilnit,, - prostě mi to k takovému typu filmů sedí - a klidně se ti přiznám, že béček jsem viděla opravdu jen málo a za béčkofila se (asi zatím) považovat nemůžu - ale koho to zajímá? Ve Varech jsme chlastali s jedním neznámým týpkem absint při filmech Kennetha Angera, něco jsme popili i při Night of the living dead a kdoví při čem ještě - ale klidně bysme nic pít nemuseli a vsadím se, že bysme si to užili tak jako tak (mám pocit, že zrovna u To Kako jsme byli absolutně střízliví a mě se to líbilo opravdu brutálně) - jen ten alkohol prostě tak nějak (v rozumném množství) pasuje k atmosféře půlnočních filmů, kdy si jdeš do sálu sednout s partou úchylných kamarádů. Tak jsem to udělala i při Hadech (pravda - kamarádi mohli být úchylnější a mohlo jich být víc - tak třeba příště) a bylo to v pohodě - pokud máš nějaké připomínky, pak nechápu proč - na co že si tady kdo má hrát? Je to přece jenom zábavný sračkoidní film :-).

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

choze: Já béčkofil nejsem, to jsem neřekl. Ale není to něco, čím bych pohrdal. je je programově nevyhledávám

choze

choze (hodnocení, recenze)

Na vztahu k Snejkům se pozná, kdo je opravdový béčkofil a kdo si na něj jen hraje... kdo se potřebuje na takový film čímkoliv posilnit aby se bavil patří automaticky do druhé skupiny...

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Rob Roy (07:18 PM) :
A argumentovat si v diskuzi k hadům je WTF ( vzhleem k tomu, že jsem na tom byli spolu ) :) necháme toho, musel jsem mít poslední slovo samozřejmě :-P

STFU :)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

He, není troch divný argumentovat si tady, když jsme na tom fil m byli spolu? To sme si mohli vyříkat tam, ale to všichni mysleli zas už na pivo :)))

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Roj: Já tomu filmu tak fandila (a byla jsem tak solidně opilá), že ač těch hluchých míst tam bylo docela dost, ta vtipná místa to vždy tak nějak vykompenzovala. Ostatně dala jsem jakoby 3hvězdy - ale přitom nedala :). Prostě mi to bylo ,,sympatický,, a já tady tvůrcům trochu nadržuju, no - a kdo si mě za to troufne smazat jako mulťáka? :-P :))

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Nemůžu se přese smát povinně jen proto, že to není myšleno vážně. To už je oblbování. Heh, možná že ty jsi toho zase měla moc :))) Takže kompromis

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Roj: Cywe, kde máš ,,patetická rodinná a citová moudra,,?! Ze všeho, co jsem na plátně viděla, bylo cítit, že si z toho tvůrci dělaj nehoráznou prdel (né že by to snad tak smrdělo nebo tak něco) - málo ses ožral na to, abys prozřel - chyba.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Ja se pri tom take dobre bavil. Ale byl jsem lehce pod vlivem domaciho rybizoveho vina... Mimo jine :-) Adrian s Baldachynem me znejistili, konecne rozhreseni bude brzy v kine.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Roj: Eště abys měl kecy :-P

Ale nebyla to ztráta času a to je hlavní! Chci jít znova! :-)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

S kamarádkou vedle, kamarádem ještě víc vedle a kapkou něčeho ostřejšího po ruce to byla pohodička....navíc zadara :))

Adrian

Adrian (hodnocení, recenze)

Ish: Alebo vy by ste si zaslúžili sérum / anitseptikum na hadí kusanec zdarma, keď vám už toľkým ich kusance zaslepili zrak ;-) no offence

choze

choze (hodnocení, recenze)

hirnlego: pod vlivem? Jaké bohémství a dekadence! Sledoval jsem filmy za nejrůznějších podmínek, unavený k smrti nebo usínající i ve stoje, jednou mě během promítání v jedné studentské nálevně dokonce pokousal pes majitele (absolutně nevyprovokovaná agrese), ale nikdy jsem se na nic nedíval pod vlivem. Buď si ten film užiju jako takový a nebo vůbec. Jsem totiž militantní abstinent.

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama