Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

4.12.2010 ~ Asylum zklamali :( Většina jejich filmů je tak trapných, až jsou zábavné ve své blbosti. Megažralok vs. obří chobotnice splňuje všechno, bohužel až na tu zábavnost. Zůstává jen trapná pachuť. ~ Zábavné úděsnosti Megapirani tohle nesahá ani po špínu pod nehty. Tohle je už jenom debilní. ~ Vojenský pilot s brýlemi z trhu létající ve vypůjčené helikoptéře kdesi u polárního kruhu je na tajné misi za vypuštěním nějakého tajného sonaru. Ve stejnou chvíli na stejném místě je ve své malé ponorce sličná vědkyně zkoumající tání ledovců a pohyb velryb. Armádní sonar ale trochu zahází s ponorkou a okolím a při té příležitosti se odlomí velký kus ledovce. Během pár vteřin je venku Megalodon a nějaká prehistorická obří chobotnice. Zvířátka nejsou vůbec zmrzlá, okamžitě po vyloupnutí se z ledu čile plavou vstříc potravě. A v mořích pak potápí ponorky a lodě a letadla(!!!) a tak. ~ Vědkyně si vezme na pomoc bývalého mariňáka a paleontologa a ještě se k tomu připlete nějaký Japončík, co se do vědkyně šíleně zamiluje podle scénáře během deseti vteřin a tak. Trojice je posléze vyzvána armádou k pomoci za zničením těchto dvou prehistorických zrůd a nakonec to zcela nečekaně dobře dopadne. ~ Dialogy imbecilitou nešetří, zato se šetřilo na rozpočtu, protože efekty jsou ještě horší než u Pirani. Většinu rozpočtu asi shrábl Lorenzo Lamas, který zde nadále rozvíjí svoji kariéru totálně brakového herce. I ostatní postavy má na svědomí armáda tupoňů, co se k filmu dostali slibem teplé večeře. Neumí to hrát, neumí to mluvit, scénář pitomý, efekty nulové, brakové nápady žádné. V příštím prehistorickém sci-fi z díly Asylumu se tak můžeme těšit na Megažraloka, který si to rozdá s Krokosaurem. Snad to bude alespoň stejně vtipně ubohé jako Piraňa a ne jen ubohé, jako první bitva Megažraloka. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

A to znáte ten vtip, jak letí velké letadlo plné cestujících a najednou se objeví žralok a sežere ho? Tak ten byl dobrej ... ale má to ještě pokračování; letí si takhle stíhačka na 6-5-0, když se najednou objeví statický chapadlo a začne se klepat obraz a panickej křik, který ukončí pohyb statického chapadla přimo na stíhačku, která během akční scény pravděpodobně přišla o rychlost i veškerou ovladatelnost :D :D Jako Akční / Fantasy / Sci-Fi je to odpad - jako komedie to je to ale perfektní! PS: scéna s bitevní lodí, která z děla střílí kadencí stejnou jako má zbraň H&K MP7 (mimochodem palba je graficky domalovaná asi někde v malování formou funkcí cut - paint) a turbo žralokem ve vesmírný vodě, během čehož Lorenzo Lamas sedí někde v Červeném Trpaslíku ve velíně a pořád zvedá a pokládá telefon a hlavní hrdinka hraje někde na Atari Space Invaders, zakončená sežráním lodě uprostřed oceánu a následným kousnutím do Golden Gate neměla chybu xD ()

Reklama

kurcatovium odpad!

všechny recenze uživatele

Po pravdě, tohle je něco neuvěřitelného. Do dnešního dne jsem naivně věřil, že trailer k tomuhle filmu byla jen nějaká studentská parodie. Teď už vím, že to školácká hříčka nebyla a tenhle film opravdu existuje. K tomu je nutno podotknout, že podobně absurdní zhovadilost jsem hooodně dlouho neviděl. Kam se hrabou Hadi v letadle nebo Pterodaktyl, Mega Shark vše bez problémů stčí do kapsy. Celé je to neuvěřitelně laciné, herecké výkony jsou toporné, příběh je nesmyslný se spoustou nelogičností a kostrbatých konstrukcí, kulisy spíš než cokoliv jiného připomínají skladiště bot a i ty neuvěřitelně laciné speciální efekty se opakují, protože jich byl zřejmě nedostatek. Vrcholem všeho je scéna s jumbo jetem... Epic fail, lol wut, roflmao, wtf?! ()

RasputincZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tento brak proslavila scéna, kdy obrovský žralok doslova sejme letící letadlo. Zní to bizarně a bizarně to díky šíleným efektům i vypadá, ale nejsmutnější na tom je, že za těch 90 minut utrpení a nudy stojí právě jen ta scéna, takže pokud si o tomto filmu chcete udělat obrázek bez újmy na zdraví, doporučuji na youtube vyhledat pouze tu jednu scénu a absolutně o nic nepřijdete. Zbytek filmu nelze hodnotit jinak než odpad. Celý film působí spíš jako výsměch a nikdo Megažralok vs obří chobotnice snad ani nemůže brát vážně ( doufám, že ani tvůrci ne), protože je to sračka na entou. ()

Ivuse odpad!

všechny recenze uživatele

................no jsem stále v šoku. Zatím jsem nezažila horší film. Takovou idiotinu, jako tohle jsem v životě neviděla. Celý film jsem se snažila pochopit aspoň jeden dialog, co mezi sebou všichni vedli.... no dialogy, spíš mi to přišlo jako monology, ktaré pak byly nahodile spojené do dialogů :-D..... nějak se mi nechce věřit, že je to z roku 2009. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno