Reklama

Reklama

One piece the movie: Kaisokuou ni ore wa naru

  • Japonsko ワンピース (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tři čtvrtiny světového zlata shromáždil jeden jediný člověk a tím byl proslulý kapitán Woonan, přezdívaný „Velký zlatý pirát“. Luffy a jeho posádka narazí na posádku El Draga, který má mapu k tomuto pokladu. Díky určitým okolnostem se Luffy, Zoro, Nami a Usopp také vydávají hledat Woonanův poklad. Kdo ho nakonec najde? (Zíza)

Recenze (6)

CarnTheNunya 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný delší filler. One Piece mám naštěstí v době, kdy tenhle koment píšu přečtený do kapitoly 219, takže zmatený z toho co se tam děje nejsem. Seriál asi nebudu nějak extra sledovat, protože jsem slyšel a četl různé ódy o tom jaké má hrozné tempo, ale možná mu dám větší šanci, jelikož tenhle "film" dělalo stejné studio, které maká i na seriálu a jelikož jsem si to celkem užil a mangu začínám milovat, tak mi to možná za ten čas bude i stát. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Taková delší epizodka. Nějaký ten boj, přátelství, pak se zmínilo, co je důležité. Kdo má rád One Piece, bude mít rád i tohle. Líbilo se mi, když Luffy a Zoro byli svázáni řetězem, jen je vážně škoda, že takhle nebojovali déle a nekombinovali, to by bylo super. Dobré také bylo, když Usopp a Nami spolu lhali, to bylo jak z nějakého drama z klasicismu :-) Ale jinak prostě střed. Btw. stačí zhlédnout 18. epizod ze seriálu a můžete se vrhnout na tenhle film. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Milý, oddechový film, který nezanechá hlubší dojem, ale pobaví a rozptýlí. Čekala jsem nudu, ale ta se překvapivě nedostavila. 6/10 ()

Mikuko 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že co se týče anime filmů, celkem průměr. Slušné doplnění k hlavnímu anime, dá se zhlédnout už po pár dílech (někde mezi Syrup village a Baratií - když ještě nebyl u Slamáků Sanji) a je to fajn zpříjemnění pro kohokoliv, koho baví One Piece všeobecně. Je tam pár bojů, nějaký ten příběh s vedlejšími postavami, celkem zajímavý záporák a hlavně klasický OP humor, který mi třeba v některých pozdějších filmech chybí (zvlášť u Zora!). Lepší 3*, protože to nijak nevyniká, ale zároveň to není nic hrozného. ()

Reklama

Reklama