Reklama

Reklama

Když se maloměstská dívka jménem June na letišti seznámí s tajemným cizincem, má pocit, že našla muže svých snů. Roy je ale tajný agent, který na sebe vzal nelehký úkol chránit geniálního vynálezce Simonse, jenž vyrobil baterii, která se nemusí dobíjet. Proto je Simons cílem obchodníků se zbraněmi. A Roy jim stojí v cestě. Hned na začátku spadne letadlo s Royem a June a oni jediní pád přežijí. A pak už se rozjíždí nekonečná honička, kdy June zjistí, že je pro lásku schopná dělat neuvěřitelné věci, a Roy jí v tom výborně sekunduje. Rozjíždí se superakční podívaná, kdy se tento pár vyhýbá kulkám v Bostonu, skáče po střechách v Rakousku a na motorce ujíždí před býky v Seville. Nepřátel je ale daleko víc, a tak se June se Simonsem octnou v zajetí obchodníků se zbraněmi a je jen na Royovi, aby je zachránil. Akce se ale úplně nezdaří a Roy skončí postřelen v hluboké řece. Na hladinu se už nevynoří... (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (1 050)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Agent bez skromnosti a Žena, co věděla příliš málo.. Navoněná estráda s až moc digitálními triky, podlézavým vizuálem a komediálním tápáním - kdybych neznal jméno režiséra, tak jsem přesvědčen, že za touhle Mission Imbecíbl stojí maestro Ratner. Navíc ani herecká esa nezachrání film od bezpohlavnosti, o tom už ví své i pán a paní Kovářovi a já dospěl k nikterak šokujícímu zjištění, že dvojice Diaz - Cruise mně už nemá co nabídnout. Možná Cameron své tělo (když pěkně poprosí) a Tomík členství ve straně, nebo co to vlastně je, ale já stejně ani na jedno z toho nemám dost peněz.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

J. Mangold má za sebou pár výborných filmov, takže má jeho meno podpísané pod takouto nenáročnou oddychovkou dosť zaskočilo. Réžia je zručná, funguje aj humor, no často sa počas filmu pozastavíte nad tým, že toto už trošku prehnali. Hlavne akčné scény treba brať s poriadnym nadhľadom, a ako to už v podobne ladených filmov býva, divák vie minimálne hodinu pred záverom, ako sa to skončí. Tu výnimočne dokážete uhádnuť dokonca aj poslednú vetu, ktorá vo filme zaznie. Tento film má jednoznačne za úlohu pobaviť, na nič iné sa nehrá, čo sa mu aj celkom podarilo, ale na štyri hviezdy to u mňa nebolo. 60%. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Spomienka na roky minulé s hviezdnym obsadením, ktoré je hlavným plusom filmu. Je to divočina, ktorá sa vyhýba logike presne ako sa na takýto žáner patrí, lenže celkovo sa drží na úrovni priemernosti. Film je dosť nevybalansovaný - v jednej chvíli plný dobrých gagov, inokedy nudný a vlažný ako nedeľné popoludnie. Celkovo však divák dostane presne to čo očakáva, žiadne prekvapenia sa nekonajú ... ale to predsa až tak nevadí.- niekedy je proste dobré vyplniť čas len tak - jednoduchou akčnou zábavou. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Sejmi mě hadrem! Kdo by to byl býval čekal? Nečekaná pecka, které vládne ústřední duo - motivace nemotivace. A nemá na tom podíl jenom festivalové publikum v KV. Na podruhé totiž Knight and Day funguje úplně stejně ne-li líp. Tudíž si zaslouží bumper sticker coby: "Nejlépe fungující návrat do minulosti letošního roku!" ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Akční nářez! Akční scény byly přehledné a geniálně vymyšlené a propracované, takové jsem už dlouho nikde neviděl! Mezi Cruisem a Diaz to opravdu jiskřilo. Tom byl správné cool a Cameron zase správně střelená. Musím ještě pochválit hudbu Johna Powella, která byla vynikající. Dám si na Johna pozor a budu ho asi vyhledávat. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Motocykly značky Ducati vybral do filmu sám Tom Cruise (Roy Miller). (Čiban)
  • Při natáčení scény s útěkem před býky ve španělské Pamploně (natáčení ovšem neprobíhalo na severu Španělska, ale v Cádizu) byly zraněny dvě ženy a natáčení muselo být přerušeno. (Andresito)

Související novinky

Pistolníci nevymřeli

Pistolníci nevymřeli

23.12.2010

James Mangold to už s westernem jednou zkusil, když natočil remake klasiky 3:10 Vlak do Yumy. Letos se vrátil do současnosti a zkusil akci v rozpačitě přijatém Zatím spolu, zatím živi. Teď tyhle dva… (více)

Les Grossman – Tom Cruise – celovečerák

Les Grossman – Tom Cruise – celovečerák

12.06.2010

Postava plešatého, chlupatého a tančícího „tlustého parchanta“ Lese Grossmana byla pravděpodobně to nejvtipnější, co nabídla Tropická bouře. Tom Cruise vklouzl do masky fu**ujícího producenta i pro… (více)

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

28.10.2009

John Woo sice kvůli problémům s rozpočtem nenatočil svůj epos z dob čínské revoluce 1949, zřejmě se ale vrátí do podobného období s válečným velkofilmem Flying Tigers. Ten by měl vyprávět skutečný… (více)

Cruise v Hobitíně? Cože?

Cruise v Hobitíně? Cože?

30.08.2009

Nejdřív seriózní informace: následujícím filmem Toma Cruise bude prozatím nepojmenovaný špionážní thriller, předtím známý pod názvem Wichita. Tom si v něm zahraje agenta, který se prostřednictvím… (více)

Reklama

Reklama