Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Agentka v těsném tílku se neusměje, krokodýl a žralok na sebe neustále krkají a lidi v ponorkách si vyzkouší, jaké to je být sardinkami v konzervě. Černý hrdina stále pobíhá s nefunkční lampičkou a bílý hrdina s velkým kvérem (tím si jistě nic nedokazuje) moc koukal na Indiana Jonese. Made in Asylum. Co dodat :) ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Filmy v jistém smyslu legendární společnosti Asylum mně dlouho unikaly, ale tentokrát to klaplo a já mohl shlédnout tento snímek. Ten je v zásadě pokračováním filmu Megažralovk vs. obří chobotnice (ten jsem však neviděl), akorát obří chobotnici nahradil prehistorický krokodyl, rozuměj crocosaurus. Děj je v zásadě prostý, objeví se obě monstra, lidé je střídavě nahánějí a vše vyrcholí soubojem obou potvor. Takže kde začít...příběh je plný různých ať už logických či řekněme technických nesmyslů, zpracování obou monster a triků vůbec je na velmi slabé úrovni, stejně jako herci, kteří jsou prakticky neznámí, i když asyláci vždycky najdou aspoň jednu známější tvář, v tomto snímku je to Robert Picardo alias Doktor ze Star Trek Voyager a abych jenom nekritizoval tak Gary Stretch celkem ušel. Zkrátka Megažralok vs. crocosaurus je typickým produktem společnosti Asylum se všemi klasickým atributy, což však může být za jistých podmínek i zábava, ale tu jsem v tomto snímku příliš nenašel (maximálně, když jsem se uchechtnul nad nějakou obzvlášť blbou hláškou), nícméně až zase budu příležitost shlédnout nějaký podobný "vs." či "meganěco" film tak se rád podívám, protože něco takového se opravdu nevidí každý den. ()

Reklama

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z veľa pokusov Asylumu ako spraviť podobnú sračku ako Sharknado ,no narozdiel od Sharknada je to len trápne ,nezaujímavé a absurdne zlé. Zatiaľ ,čo Sharknado sa má brať s humorom a nadhľadom toto sa nedá brať ani ako nepodarený vtip (a celá trilógia sa nedá zhliadnut bez toho aby vás to psychicky poznačilo). Ak sa radi trýznite odporúčam. 15% - za Řiťka video 😂 ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Gumovej žralok vs latexovej crocosaurus v epické bitvě století. Ne kecám ve skutečnosti to je digitální žralok vs digitální crocosaurus v ještě epičtější bitvě. Strašná krávovina ale já mám prostě většinu déčkových filmů s monstry rád když se neberou vážně. A tenhle se vážně fakt nebere a těch devadesát minut jsem se nějakým zázrakem prostě fajn bavil. Jo a fandil jsem megažralokovi kdyby Vás to náhodou zajímalo :-) ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto filmu bez velkých očekávání. Čekal jsem obvyklou nekvalitu studia Asylum na kterou se prakticky nedá koukat, ale to jsem se mýlil. Byl jsem překvapen. Mile překvapen. Tenhle film dával smysl, příběh byl ucelený, nebyly v něm žádné slepé uličky (třeba nic s elektrárnou) a nelogičnosti. I dialogy byly rozumné. Lidé a monstra se nepřemísťovali z místa na místo, jak je napadlo a monstra neměnila neustále velikost. CGI bylo velmi kvalitní, příšery vypadaly velmi věrohodně, souboje byli kvalitní a velmi plynulé. Zázračně se tam také neopravovaly helikoptéry a neuzdravovali umírající lidé a pokud krokodýl někoho sežral, tak ho následně nevyplivl a neusnul. To by samozřejmě byly nesmysly, ale naštěstí tam nic takového nebylo. Stejně jako nebyly v ponorkách hloupě umístěné stoly s rádii a nedošlo k živelné katastrofě. Takže za mě veliká spokojenost a nebojím se dát plný počet... eh... ne ...počkat... Omlouvám se, spletl jsem se, to byl jiný film. Mrzí mě, že hrál Robert Picardo v takovéto a podobných kravinách, myslím, že má na víc. A nikdo mi nevymluví, že spolu ve skutečnosti krokodýl se žralokem neměli poměr. Dokud byl krokodýl v džungli, tak neměl žádná krokodýlátka. A proč? Nebyl kdo by oplodnil jeho vejce, samozřejmě. A najednou, když se dostane do moře, se ze všech jejích vajec líhnou potomci, někdy i v tom okamžiku, kdy je naklade (ne-li dřív) a film jasně zmiňuje, že žralok navštěvuje všechna místa, kde vajíčka jsou. Myslím, že je to jasné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)
  • V priebehu súbojov žraloka a krokodíla sa mnohé zábery opakujú a môžeme si pri nich všimnúť aj mnoho chýb v kontinuite. Napríklad v jednom zábere žralok odpláva od nehybného krokodíla, načo ho hneď po prestrihu drží krokodíl v zuboch za chvostovú plutvu. (ČSFD)
  • V jednej scéne je žralok označený za druh Carcharodon megalodon. Megalodon však nemá rodové meno Carcharodon, ale Otodus, prípadne Carcharocles. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno