Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Bohužel, už zdaleka ne tak ultimátní brak a záměrná esence všeho zla, jakou představoval první díl. Mega Shark vs. Crocosaurus se snaží být co nejkvalitnější, což se místy daří, když přijde řada na překvapivě slušné repliky (nikoliv scénář!!!), a konečně trochu solidní triky (co se helikoptér týče, to byla vždycky slabina), většinou ale spíše ne. Ve výsledku ani ryba, ani rak, která nedosahuje zrůdnosti, představované některými ultrafláky tohoto studia, ale ani té nejvyšší zábavnosti způsobené záměrným přístupem tvůrců, s čímž koketoval Megafault a kde exceloval právě Mega Shark vs. Giant Octopus... ()

tormento odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka pánu Bohu za Universal channel...a ľudskú debilitu, ktorá nepozná hranice. Otázka znie: prečo sa takéto nezmysly "točia", dabujú a pre koho? Lebo v takýchto filmoch nevidím moc veľký zmysel, horor, to teda v žiadnom prípade, na komédiu až moc trápne, v sci-fi by som si predstavoval efektíky aspoň na úrovni windows 95, prírodopisné a náučné to tiež moc nebolo...vlastne náučné hej!..pretože kto si to raz pozrie, ten sa poučí :D ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Najslabší film ako Superžraloka tak aj Crocosaura. Tieto dve monštrá mali za sebou teda lepšie kúsky (aj keď nie oveľa) tak isto aj protivníkov. V mojich očiach to nebolo na odpad! ale veľa k tomu nechýbalo. Zachránil to iba superžralok ktorý skákal z vody a vždy keď sa obtrel o loď to miesto vybuchlo. Keď sa o to miesto obtrel znova opäť to vybuchlo na tom istom mieste. ()

corbeau odpad!

všechny recenze uživatele

Pohled do zákulisí tvorby filmu: "Jacku už máš ten scénář hotovej?" "Tak ze dvou třetin, šéfe" "Ty se s tím patláš... vždyť už na tom děláš skoro dva dny! Navíc lidem je příběh stejně ukradenej, chtěj vidět netvory, jak ničej všechno kolem sebe" "Šéfe, vy si fakt myslíte, že ty ubohý animace, co dělá váš syn někoho nadchnou?" "Neurážej mýho syna! na to, že je mu 6 je velice nadanej... No nic, nemám čas se s tebou dohadovat, musím ještě stihnout ten casting" "Casting?" "Chybí nám hlavní ženská postava, tu blonďatou pornoherečku jsme podle tvýho báječnýho nápadu nechali sežrat a vod tý doby nemůžem nikoho sehnat..." "Ale na co cansting? Vždyť je úplně jedno jak hraje, jedinej náš požadavek vždycky byl aspoň metr kolem hrudníku" "No vo tom právě mluvím, jenže to z fotek nepoznáš, takže si ji stejně musíme prohlídnout naživo." "A co ten Stretch?, už ví, že jeho honorář bude asi tak 35$?" "Jsme domluvený, že dostane 20% podíl z tržby, kolik to dělá si už musí spočítat sám... ostatně pochybuju, že jako profesionální homeless si za tři dny vydělá víc. Hej, kde to vázne s tou umělou krví? Cože, to jste ji na Megapiraňa spotřebovali všechnu? No, co se dá dělat, hlavním hrdinům plácněte na obličej trochu tempery, ostatní se bude muset natočit bez krve - a šetřete s tím, barvy jsou dneska drahý jak ďas..." ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Paradoxně se mi ze všech filmů "Mega Shark vs. Nějaká další sranda" tenhle líbil nejvíc (Ano, opravdu jsem viděl všechny díly této série, celé a bez přetáčení) a za to si odnáší jednu hvězdičku, jako pomyslný triumf nad obří chobotnicí, machanickým žralokem a Kolossem (Přitom je s hodnocením nejníž :) :) ) 10% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • V priebehu súbojov žraloka a krokodíla sa mnohé zábery opakujú a môžeme si pri nich všimnúť aj mnoho chýb v kontinuite. Napríklad v jednom zábere žralok odpláva od nehybného krokodíla, načo ho hneď po prestrihu drží krokodíl v zuboch za chvostovú plutvu. (ČSFD)
  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)

Reklama

Reklama