Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (450)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher B. Landon / Based on characters by Oren Peli | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider, Akiva Goldsman | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Blumhouse | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 205,703,818 $ || Opať výborné, ako u predchádzajúcich dieloch, gradácia skvelá, no sektová tematika na konci uberá z mystiky čistého zla. Trochu hustší záver, a bolo by to opäť za 4 nadpriemerné. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná nuda. Oceňuji autenticitu, provázanost a stylizaci do konce 80. let, na pořádné strašení si ale musíte tři čtvrtě (!) hodiny počkat. Oproti celkem povedné dvojce je tohle spíš návrat k prvnímu dílu, kde jsou největšími trumfy zabouchávání dveří a nadzvedávání peřiny. Akorát snad závěrečná pointa je celkem fajn, výslednému skóre to ale moc nepřidává. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, takže shlédnuto, a přesně jak jsem čekal. Naprostá kravina, 50 min se nic neděje, pak něco ano. Postavy spolu snad ani nekomunikují jako rodina, způsob snímání kamery mne po chvíli neuvěřitelně vytáčel a hlavně naprostá neoriginalita!! Ta série už nemá prostě co nabídnout, pořád to stejný. Noc, bum! slyšel jsi to? jde tam nic. Pak to vygraduje ... Prostě tohle ne, pokud mám tohle srovnat s kousky jako je Noroi či Insidious (ve smyslu intenzity strachu), tak tohle se proti tomu pohybuje naprosto ve sračkách.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a Activity nám pokračujou. Naštěstí jsem druhý díl viděl někdy na začátku roku takže mi nijak to opakování nevadilo. Nicméně i tak si myslím že točit další a další díly nemá moc smyl. Ale jak jsem řekl filmy vidím s velkým odstupem takže nějak zklamanej(navíc druhej díl byl hroznej) nejsem. tenhle díl je průměrnej, pár lekaček se tu našlo ale film na mě nezapůsobil tak jak jednička u který jsem se poté bál jít na záchod. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Okrem troch scén to pre mňa bola strašná slabota, aj keď priznávam, že občas som pre istotu zadržala dych, pretože som strašný strachopud a nepomohol ani fakt, že som to pozerala cez deň. Takže áno, bála som sa, ale určite nie celý film, veď predsa, kto by sa napríklad bál 2 hodinového státia dákej malej holčiny, a dokonca ešte aj v zrýchlenom zábere..... A ten koniec, taký nemastný neslaný, a to nerátam fakt, že začiatok bol tak oničom, že po konci filmu mi to akosi nedopínalo, pretože som ten začiatok nevnímala a musela som si ho pozrieť znovu, aby mi to do seba zapadlo. To si ako tú zmiznutú kazetu pozrel duch?! Ako čo tým sledovali? Prišlo mi to dosť odveci. Úprimne, trailer bol oveľa viac desivejší ako celý film, všetky dobré scény, čo tam boli sa vo filme ani neobjavili, vraj za účelom nalákania ľudí do kín. Fajn mňa trailerom ohúrili, už pri ňom som sa bála ale film ma rozhodne sklamal, pretože trailer bol lepší a som rada, že som si za ten film nemusela platiť. No dobre ale tá posledná scéna s tým Dennisom bola dobrá, úznávam. Ale tak bála som sa a o to išlo, lepšie 3*.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)
  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama