Reklama

Reklama

Blair Witch: 20 let poté

  • USA Blair Witch (více)
Trailer 1

20 let po záhadném zmizení Heather Donahue a jejího filmového štábu v burkittsvillských lesích se její bratr vydává na místo činu. Spolu se skupinou přátel je odhodlaný zjistit, co se tenkrát skutečně stalo. Jenže jejich výprava od začátku nejde podle plánů. Atmosféra houstne, ve tmě někdo čeká a z lesa není podle všeho úniku... (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (265)

Davies182 

všechny recenze uživatele

U sledování "jedničky" jsem byl dvakrát mladší. To dneska přímou úměrou znamená dvakrát méně strachu, zdá se. Teda minimálně. Nic mi to nedalo, simulátor hrůzy se podruhé nekoná a bubák ukradenej z jedný známý gamesy prostě vůbec nepřekvapil. Uvědomujete si, jak je v hororech čím dál tím těžší přijít s novou originální děsivou abominací? ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi skoro tři roky než jsem dokoukal "celou sérii". Divíte se mi? Asi ne co? Není divu, já nikdy nebyl fanoušek tohoto fenoménu a po tomhle filmu kroutím hlavou ještě silněji. Ano, to co fungovalo před více než dvaceti lety - budiž. Může to vystrašit někoho ještě dnes? Stěží. Tenhle film je Záhada Blair Witch 2.0 a je vtipné, že se jmenuje dvacet let poté, ale je to vlastně jen sedmnáct. No budiž, matiku asi český distributor neumí. Faktem ale je, že vracet se na místo činu a očekávat, že diváci opět budou hltat třepotající se kameru, rádoby střihy, děsivé zvuky, hádající se páry a brečení do kamery... To snad ne. Nevím moc na co tvůrci cílí, protože si nejsem jistý, jestli je fanouškovská základna tak velká... A hlavně si myslím, že mnoho věcí ve filmu nemohou odpustit ani skalní fanoušci. Finále dejme tomu, že děsí. Koho by taky neděsil hnusný barák plný dřeva a potvorou, kterou díky kameře nevidíte. Já vám nevím, tohle byl celých devadesát minut omyl. (29 %) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pôvodný Blair Witch Project v teste času príliš neobstál, jeho stupídne unáhlené pokračovanie už vôbec nie a tak poslednou nádejou na zachovanie nejakej hororovej vážnosti pre značku BLAIR WITCH bola táto Wingardova novinka. Ten z toho ale (zrejme pod komerčnou taktovkou štúdia) urobil iba bezpečný POLO-REMAKE, ktorý však už v dnešných časoch zašlej found footage slávy ani nestojí za pozornosť. Mňa môže škodoradostne tešiť aspoň to, že film všeobecne prepadol a že sa už žiadne ďalšie blairwitchovské sequely / prequely / rebooty hádam neobjavia. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

"Trojka" je jak jsem čekal - podprůměrná zbytečná nudnost s herci, který už nikdy jinde neuvidím. Čeká vás šablona jak hovado, děsivý šplhání pro zaseklý drony, hekání v podzemních kalužích a když už v závěru dojde bubák, máte to všechno šumák... Mnohem větší horor je jít se jen tak v noci projít do lesů. Dalo by se v nich rozpoutat slušný čarodějnický peklo... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto z pouhé zvědavosti, aniž bych očekával byť jen průměrný filmový zážitek. A překvapení se opravdu nekonalo - partička nevýrazných a nepříliš sympatických lidí, nenápaditý scénář a epileptické cvičení s vyzoomovanou ruční kamerou. A naprosto mizivá tvůrčí invence a originalita, vlastně jen okamžik s vúdú loutkou (po něm jsem asi tak minutu uvažoval o třetí hvězdě), červík v noze a ještě plazení se tunýlky na konci, jinak jen bezostyšně obšlehnutá jednička, prostě parazitování na slavném předchůdci. Smutek pohledět. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Záhada Blair Witch má pokračování

Záhada Blair Witch má pokračování

24.07.2016

Jestli jste se těšili na zářijový horor The Woods, ode dneška se na něj budete těšit ještě trochu víc - z nového filmu Adama Wingarda (The Guest) se totiž vyklubalo pokračování Záhady Blair Witch.… (více)

Reklama

Reklama