Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem od toho žádná přehnaná očekávání a celkem mě to bavilo (mj. díky výborně postavě, kterou ztvárnil Jason Momoa - jeho finální souboj se Stallonem nemá chybu). Sice to na mě působilo strašně televizně a lacině (za ty žluté zatmívačky bych vraždil), ten Stallonův parťák mi dost vadil, a dějově to není nic, co bychom už neviděli stokrát jinde, ale stejně to mělo něco do sebe coby závan starých dobrých 80's/90's. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teda na konci si to Stallone Momou pěkně podal. Divák se celou dobu těší na finální střet a ten přišel. Bullet to the Head je na podobné kvalitativní úrovni jako Arnoldova Konečná. Takže dávným rivalům se comeback zase až tolik nevydařil. Řekl bych, že u Stallona je to o trošku lepší, protože ve své roli působí o něco uvěřitelněji. V téhle poloze to Sylvestrovi sluší, zatímco Arníí dále vykrádá Clinta. A že se Walter Hill zasekl v osmdesátkách? A vadí tohle vůbec někomu kdo sleduje ty současné rádoby akčňáky, kde aby na to mohli chodit 10letí caparti tak absolutně chybí krev.! 45% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Velkolepý návrat pana Kopce, kterým si otírá koule o hlavu všem těm kašpárkům, co se snaží v dnešní době plagiátovat staroškolské klasiky. Když ty osmdesátky nemáte v sobě, můžete si holt do Rudého úsvitu oči vykoukat nebo Skončit s Arniem v nějaké nudné prdeli debilního Džekese. To pan Kopec je jinačí frajer a dokazuje, že když se za každou cenu nesnažíte točit film pro náctileté kokoty, dostanete Sláje v pohodě zpět do polohy všech těch Kober, Specialistů a Nájemných vrahů, aniž byste v jednadvacátém století působili trapně či kýčovitě. A i když Sláj nebyl pár let guvernérem Mumulandu, tohle je grandiózní kambek se vším, co kdy dělalo Ramba Demolišnmenem. Konstatntní úšklebek ochrnutého baseta, co sexy barytonem cedí přes tvrďácky sevřené rty přehršel hlášek suchých jako pysky farní posluhovačky, sebevědomí katalogového drsoně, u kterého od začátku víte, že si dá nakonec xnídani i toho dvoumetrového Conana, aniž by mu ten jakkoliv pomuchlal jeho atrofovaným svalstvem k prasknutí nacpané sáčko a v neposlední řadě fantasticky přímočarý a nabitý děj, prostý jakýchkoliv análních kudrlinek pro hloubavé, artové hnědopichy! Prostě něco, co přinutí každého obstarožního otyloně zamáčknout nostalgickou slzu a vrátit se k boxovacímu pytli a do fitka, aby ještě alespoň trochu zkusil za zvuků Tygřího oka prokrvit své povislé bicáky a zahýbat kozama. Samozřejmě, aniž by vyflustnul z levého koutku to frajerské párátko. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Stará škola pořád válí. Byť to Sly s tím prsením trošku přehání a občas vypadá jako chodící almara, která zapomíná vydechnout. Ale jinak dobrý. Sype suché hlášky, dává na budku grázlům a vždy je o krok kupředu. A taky se pokaždé rozhodně správně a přestože je schopen zcela sám zaplnit během jednoho večera všechny márnice v New Orleans, pod drsnou slupkou je vlastně dobrák, takže není důvod mu nefandit. Stylová, slušně odsýpající zábava, která si na nic nehraje a na trase rovné jako hitlerova dálnice si nepotřebuje vypomáhat žádnými novodobými žánrovými berličkami. Navíc to všechno hravě utáhne i s béčkovým rozpočtem. Jen toho šikmookýho skauta si možná mohli tvůrci odpustit. K ničemu nám nebyl, jen zacláněl ve výhledu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pocta osmdesátkám jako blázen. Od hudby, přes střih, zvuky úderů, voice-overů, scénáře. Hill to poskládal dobře, snímek funguje. Nechce toho příliš říci, ani moc nemá co. Pobavit, nostalgicky zavzpomínat a jít dál. Stallone je i ve svých letech ve fantastické formě, akce je drsná, bez zpomalovaček, krve spousta, přesně tak, jak se sluší a patří. Jason Momoa je fenomenální shooter protivník. Byla to solidní zábava. Bez dalších ambicí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Film nebol premietnutý pre kritikov. (beso74)
  • Původně byl na pozici režiséra obsazen Wayne Kramer, ale poté, co se nedokázal se Stallonem dohodnout na pojetí filmu, projekt opustil a uvolnil tak místo Walteru Hillovi. (oje)
  • Pôvodný režisér Wayne Kramer obsadil do jednej z hlavných úloh Thomasa Janea. Po jeho odchode požadoval producent Joel Silver preobsadiť Janea hercom inej farby pleti. Úlohu nakoniec získal Sung Kang. (m.a.t.o.)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama