Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Od dua Sly - Hill sme nič iné čakať ani nemohli a za seba môžem povedať, že som dostal v podstate to čo som čakal. Najviac ma prekvapil Stallone a jeho úloha zabijaka, ktorá je na staré kolena skutočne drsná a rozhodne nepripomína rolu klaďasov akých hrával. Sung Kang po sérii rýchlo a zbesilo je čoraz známejší a spolu so Slyom vytvorili fajn parťákov. Jason Momoa zo začiatku trochu nevýrazný, ale na konci je vyrovnaným súperom. Stallone naďalej ukazuje, že je vo forme a že hlášky a akcie to je skrátka jeho. Nie je to len čisto akčný film kvôli žánru krimi, ale film ma dosť svižne tempo aj tak. Pokial máte radi filmy s hrdinom, ktorý je drsnejší než brúsny kotúč od karbošky, tak rozhodne odporúčam. 80% - 4* ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Přímočará natuplá stylovka na jedno použití ze staré školy, které nejde k duhu akorát nevysoký rozpočet, který pravděpodobně padl především na platy jmény profláknuté pětice. Zbytek obsazení pak tvoří naprosto úděsní (ne)herci, kteří nejsou schopni pronést repliku tak, aby zněla aspoň trochu přirozeně. Druhá vada na kráse je tlačení Stalloneho do noirovsky laděného cynicky uštěpačného voice overu. Sly má sice mnoho předností, ale přednes vět rozvitých k nim tedy nepatří. Pokud však zrovna mlčí či pouze cedí z úst údernou hlášku, tak je stále kabrňák. Jinak není moc co vytýkat; pokud tedy nečekáte něco jiného než výše zmíněné. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tam, kde zklamal Simon West a Arnie se Slyem si nebyli ve svých prvotních comebackových záležitostech až tak úplně jistí v kramflecích, Walter Hill přichází se skutečně nefalšovanou osmdesátkovou podívanou. Stoprocentně přesný Sly, co se s ničím a nikým nepáře a moc toho nenamluví, děj, co odsýpá a akce, z které je cítit fyzično a nekompromisnost. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, který drží nad vodou Sylvester Stallone, jenž dokazuje, že i ve svých letech má stále tomuto žánru co nabídnout. Snímku nelze upřít údernost v akčních scénách, atmosféra, zajímavé hlavní hrdiny a prostředí, ovšem tak nějak na mě Jedna mezi oči nezapůsobila tak, abych si ji chtěl v blízké budoucnosti zopakovat. Možná, že jsem po Expendables čekal něco víc... ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Nevím, co přesně způsobilo tu vlnu nostalgie po akčních béčkových filmech 80. let, každopádně jí vděčíme za spoustu podařených retro variací na tento žánr. Jedna mezi oči, ale není retro, je to prostě čistokrevné béčko (myšleno tak, že to není moc podařený film) až se divím, že ho nevydali na VHS. Příběh neřeším, ale akce je pomálu a ta co je za nic sestojí. Ústřední buddy duo také za moc nestojí. Tak nějak mi přijde, že Stallone se bere moc vážně, neumí si ze sebe vystřelit tak jako třeba Arnie a tak mi film nepřišel moc ani nijak vtipný. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) ve filmu zavraždil střelnou zbraní tři lidi, přičemž všechni podlehly příznačně zranění vždy až po průstřelu hlavy. (Num3roO)
  • Po snímku Zabijaci (1995) sa jedná o druhý film, kde Sylvester Stallone hrá nájomného vraha. (chochi18)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama