Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (CinemArt)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (399)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Absolutní výplach, který zcela rezignuje na zapojení mozkových závitů, ale na mě to docela fungovalo a to i proto, že Hitman nemá ambici být něčím víc. Akce, byť všudypřítomná, nepůsobila nějak předimenzovaně, film neztrácel tempo a navrch se tu sešla celkem solidní herecká sestava. Je otázka, jestli by se na místo Ruperta Frienda nehodil někdo jiný, protože jakkoliv mě tenhle herec baví coby zabiják ve službách CIA v Homelandu, tady mi občas příliš neseděl, ale to nebyla zase taková vada na kráse. Pro mě celkem příjemné překvapení. 60% ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Ješiš.. Dobrá vymašťovna. Je to všechno tak hrozně rychlý, že si ani nevytvoříte vztah s jakymkoliv charakterem, to je první věc, co mi chyběla. Druhá je smysl filmu. Třetí je smysl postavy Quinta, WTF?!??!! Další věc. Věta "Trust me", která tam padla asi 20x, měla nahradit jako "Zřím tě" z Avataru ? Herci mě nenadchli vůbec, všichni prkenný jak moje první ex v posteli, jedinej Rupert se mi líbil, taky jsou ty hvězdičky věnovaný jemu. Doporučit tenhle film ? Asi ne, existuje hodně kvalitnějších akčňáků. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Milé děti! Zdalipak jste věděly, že “mrdník“ je odvozen od krásného staročeského slovíčka “mrdat“, kterým vše prapraprababičky označovaly to, když se někdo příliš vrtěl? Takže kdybyste někdy v noci nemohly usnout a nebylo to výjimečně jen kvůli tomu zlému verbalovi, vrazte mamince a tatínkovi (nebo strýčkovi) do ložnice a hezky je poproste, ať se tolik nevrtí, protože nemůžete spinkat. Samy se pak ráno ve škole snažte mrdat co nejméně, abyste se mohly plně soustředit na výklad, byly chytré a pančelku z vás nevtrlo. *** Pokud se vám do jednoho filmu podaří sehnat mongoloidního „scénáristu“, který je z kupy slaboduchých hoven schopen uplácat ultradementní hybrid mentálně postiženého DžonaWika a Rezidentního debila, střihače, co dosud porcoval ve fabrice plechy, pro hlavní mužskou roli nesympatické ochotnické poleno a pro ženský part neméně nadanou a k tomu mimořádně slizkou krávu, jíž od začátku přejete, aby ji někdo šlápl okovanou botou do xichtu, no a celé to svěříte do velezkušených rukou nějakého otylého Poláka, jenž místo režie studoval obrábění kovů a má za sebou jeden odporný videoklip čínského chlapeckého homokvarteta a jednu špatnou reklamu na šprcky, vypadne vám na konci otřesný, neumětelský digitální mrdník plný hnusných Audin a natolik sofistikovaných dialogů, že by nad nimi nechápavě kroutili hlavou i v šimpanzím výběhu. Jsem upřímně vyděšený ze všech těch „erudovaných estétů“, kteří to okamžitě nekopli směr žumpa a razantně za tím nespláchli. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa absolútne nezaujímavý akčný film, kde sa nič výnimočné neudeje a mnoho scénok v ňom absolútne padá mimo úrodnú pôdu. Musím povedať, že sa mi tu páčili Rupert Friend ako 47 a Zachary Quinto ako John Smith, ale inak je to podľa mňa vskutku biedne natočený, biedne napísaný film, ktorý je len o nudnej akcii a divných dialógoch, ktoré sú ako keby vystrihnuté z videohry. A nakoľko je to film podľa videohry, tak to dáva šialene aj zmysel. Podľa mňa nudný, nezáživný a absolútne zbytočný film, ktorý nikto nepotreboval. Hodnotenie: D+ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

K francúzskemu HITMANOVI môžeme mať výhrady, ale faktom je, že (vzhľadom na DOOM, MAX PAYNE či ALONE IN THE DARK) išlo o jeden z najlepších filmov podľa hry. A mal skvelú akciu. A tento nový Hitman je síce horšie natočený ale rovnako dobrý, navyše má lepšie obsadenú hlavnú úlohu. Nejde o nijak zvlášť osobitý film, ale do akčného priemeru sa v pohode zmestí (podobne ako pokračovania KURIÉRA, TAKENA či COLOMBIANA). Príbeh je tu sakramentsky jedndoduchý, ale to bol aj pri bourneovkách, akurát, že Bach nie je Greengrass. Pohodové akčné béčko, kde si nakladajú chlapíci v sakách... Kým pri KURIÉR: REŠTART chápem znechutenie publika, tu vôbec netuším, čo proti filmu niektorí majú... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • V čase 00:15:40 se Agent 47 (Rupert Friend) přihlašuje do svého systému pomocí kódu. První dva znaky nejsou v záběru, další jsou „11257“. Přihlašovací rozhraní je typickým příkladem hollywoodského UI, které je vizuálně atraktivní, ale některé věci, jako je běžcí kód jazyka C++, nedávají moc smysl. Tento běžící kód obsahuje funkce pro manipulaci s daty, jako jsou permutace, tisk, výměna a rotace prvků v poli. Design tohoto uživatelského rozhraní vytvořilo Territory Studio. (Dotek)
  • Film sa natáčal v Nemecku a v Singapure. (Laslo)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama