Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (368)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čekal jsem jak obstojí Madagascar bez některých tahounů a ono to (ne)překvapivě šlape i bez Jelimána a dalších.Tučnáci se sice nevyhnou slabším chvilkám,ale ty jsou naštěstí zapomenuty díky spoustě funkčních a zábavných nápadů (osobně mě dostalo honička v Benátkách).V originálním znění navíc film využívá nejednu slovní hříčku a jsem celkem zvědavej,jak si s tím poradil dabing,který u animáků bývá většinou velmi zdařilý...80% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Najzábavnejšie postavičky z celej Madagascar série majú svoj vlastný film. V istom zmysle je veľmi fajn vidieť ich v akcií a užívať si naplno ich naivitu a precíznosť a sakramentské šťastie. Ale príbeh stojí za hovno. Je mi jedno, že, by to mala byť zábava pre deti. Chýba tomu niečo nové a zaujímavé. Neviem či sa do konceptu vôbec hodí záporák. Až na niektoré veci(komolenie mien hollywoodskych hviezd, alebo neschoponosť Cumberbatcha povedať slovo Penguin), je film až trestuhodne nevyužitý. Všetky vtípky si odbil v trailery. A som schopný tolerovať gondolu na motorke aj tučniakov v jet pegu, ale lietadlo za 19 miliónov dolárov je už trocha moc. Snaží sa to byť nad vecou, ale nie je. Rozhodne najslabší animák roku, ale na druhú stranu pomerne pozerateľný. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Asi za to mohla má přehnaná očekávání, protože seriál s tučňákama si vždy užívám. Začátek byl celkem slibný, kdy roztomiloučký vojín vzešek ze zachráněného vajíčka. Jenže po třičtvrtě hodině si říkám, jak je to prázdné. Až na pár úsměvných momentů to není ani nijak extra zábavné. No a potom jsem usnul, občas se probudil, zjistil, že se nic kloudného neděje a konec prospal. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Až vylezou Tučňáci v češtině jejich hodnocení hodně klesne, protože jde čistě o průměrnou zábavu která ani zdaleka nedosahuje kvalit třetího Madagaskaru (který pro mě byl ten nejlepší).Tučňáci byli vždycky na Madagaskaru skvělou vsufkou a každá jejich akce uměla pořádně roztlemit, jenže samotný seriál se topí v brutální nudě a u mě teda neboduje a podobné je to i s jejich celovečerním provedením.Poslední dobou je pravidlem dělat z animáků Bondovky, mě to sice nijak zvlášť nesere, ale stejně si myslim, že klasické styly patří k filmům pro děti mnohem lépe.Film má docela zajímavý příběh a spoustu docela povedených hlášek, asi 3x nebo 4x sem se opravdu nahlas zasmál, ale celek je průmer, záporák nuda a zapojení té špionské party zvířátek mě spíš sralo a zbytečně odvádělo pozornost od super Tučňáčí grupy.Celkově to asi není úplně zbytečný, děcka z toho budou mít radost až to bude v dabingu, ale úrovně třetího dílu Madagascaru to nedosahuje ani z dálky a doufám, že tahle látka už se nechá pěkně v klidu u ledu a dočkáme se zase něčeho nového.65%. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jo, beru, pobaví to skvěle, ale mimo honičku v Benátkách tu není až tak moc k zapamatování. V Madagaskaru to byla prostě sehraná partička, tady už je potřeba propracovat charakter každého ze čtveřice, což se až tak moc nedaří, i když Vojín nakonec dostane svoji chvilku slávy. A ten product placement je na mě až moc okatý, křup. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)

Reklama

Reklama