Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (368)

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně utahané a nudné, i pro děti. Vtipů moc není, střet s chobotnicí Davem a soupeření s konkurenčním Severákem mi přišlo na hraně stupidity, některé scény jsou vyloženě špatně vypointované, A když se neustále staví jen na pitvoření, připomene mi to čertíky z Troškových pohádek, kde je toho také zbytečně moc. Seriál je dobrý v tom, že v podstatě staví na krátkém vtipu, s nečekanou pointou, ale tady to bylo prostě rádoby bondovské, ale přitom ani akce, ani humor, a konečně ani celkový příběh za moc nestojí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší spin-off, co jsem v rámci animáčů viděl. Kéž by takto dopadli i Minionové ;) Samotný Madagascar sice neucítívám tolik, jako jiné animované série, ovšem nikdy nezapomenu na moment, kdy vyšel první film a já jej neměl možnost vidět v kině, ale až později. Mí vrstevníci citovali hlášky z filmů a samozřejmě se jednalo převážně o ty tučňácké. Bylo tedy jasné, že pokud si někdo zaslouží spin-off, bude to právě Skipper, Kowalski, Rico a Private. No a je to opět zábava, tučňáci si jedou to své a navíc je doplnil skvělý hlas Benedicta Cumberbatche, co chtít víc, když vše funguje jak má a jednotlivým gagům se člověk rád zasměje. Škoda, že se dvojky nejspíše nedočkáme, klidně bych si jí dal...PS : Vtipkování se jmény slavných herců pobavilo :) ... 85% ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Jo, beru, pobaví to skvěle, ale mimo honičku v Benátkách tu není až tak moc k zapamatování. V Madagaskaru to byla prostě sehraná partička, tady už je potřeba propracovat charakter každého ze čtveřice, což se až tak moc nedaří, i když Vojín nakonec dostane svoji chvilku slávy. A ten product placement je na mě až moc okatý, křup. ()

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Tučňáci z Madagaskaru jsou stejně jako Hulk famózní pouze v partě, ale na svůj vlastní film bohužel nestačí. Animák to nebyl špatný, ale i tak se nemůžu zbavit dojmu, že to mohlo být lepší. Kdybych tučňáky neznal z předešlých filmů Madagaskaru, tak bych na tento snímek asi brzo zapomněl, zkrátka to bylo docela zklamání. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Konečne sa tvorcovia Madagaskaru rozhodli dať vlastnú solovku aj tučniakom Kapitánovi, Pešiakovi, Ricovi a Kowalskému. Čo si budeme hovoriť, tučniaci sú cool, hlášky, akcie a ich reakcie sa na vás tak rýchlo sypú, že niekedy neviete na čom sa zasmiať skôr. Bohužiaľ príbeh a vedľajšie postavy až tak zaujímavé niesu, ale z veľkej časti vás tučniaci dokážu zabaviť. Slušná animácia, nápady, hudba a aj slovenský dabing sa podaril. Obľúbený soundtrack: The Penguins of Madagascar, Eudyptula Minor. 80% - 4* ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama