Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi líbi, když nějaký zdejší poživatel hned na začátku svýho komentu vypálí, kde daný skvost viděl: třeba KVIFF, nebo ještě lépe Sundance, to úplně zelenám závistí a už do mě vůbec nic není, představuju si tu idylku, kdy se s Redfordem plácáte po zádech, že je to letos fakt paráda. Takže já viděla Šéfy na zabití 2 v úplně prázdném kině, jako Plzeň je sice místem, kde lišky choděj dávat dobrou noc, ale tohle se mi ještě nestalo a to si občas zajdu i na film, co není americká komerční komedie. No nic, vaše smůla, protože to je docela dobrej biják, možná dokonce o fousek z vydří tlamičky lepší než jednička. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

K dvojke som sa dostal prostredníctvom kina bez predošlej znalosti prvej časti (čo mimochodom nie je vôbec žiadna prekážka) a poviem vám, tak dobre som sa už dlho nezasmial. Skvelé herecké obsadenie, od známe po menej známe tváre, no predovšetkým všetci do jedného skutočne sympaticky pôsobiaci blázni. Vtip strieda vtip a vy sa vynikajúco bavíte, skutočne odporúčam. Hurá na prvý diel! ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Během cesty z projekce MovieZone, která díky Warnerům proběhla v pondělí večer v Atlasu, jsem v metru s jiskrou v oku naslouchal vášnivé debatě mezi zklamanou divačkou a nadšeným divákem. Bylo snad její vypíchnutí vetchého scénáře ovlivněno také tou skutečností, že snímek až příliš okatě nahrává všem zaníceným feministkám a ukazuje ženy jako "věci", určené čistě k pobavení mužského pokolení? To se bohužel nedozvím. Co už ale jistou rukou napsat mohu, je, že osobně jsem se takhle v kině nenasmál minimálně od Jump Street 22. Je to bomba. Nadmíru sympatičtí herci si na place evidentně užili kopu legrace, ta se následně snadno přelévá i do burácejícího sálu. Atmosféra je plná nepolevujícího inteligentního humoru, svěží akce a nezapomenutelných smrtícících hlášek v situačním kolotoči plném fajn zvratů. Ústřední zdravě dementní postavičky nelze nemilovat, zdaleka nejvíce ale překvapil poměrně nezajetý režisér. Tomuhle se panečku říká, ošéfovat si komedii roku! Sorry, Phile a Chrisi. Buďme rádi za každý jeden třeskutý sequel, který strčí do kapsy (nad)průměrný originál, a važme si jich. Berte kina útokem, vymodlená trojka je totiž naprostou nutností. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nudný a zbytečný sequel, dostal jsem nečekaně nepředvídatelnou a hodně černou komedii s mnoha výbornými vtipy a několika úžasně absurdními situacemi. Dokonce mám docela chuť podívat se na to brzy znovu, což je věc, která se mi u novodobých komedií nestává takřka vůbec. Takže za mě velmi příjemné překvapení a spokojenost. 70 % ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám komedie u které si každý najde to své čemu se bude smát a královsky se odreaguje.Příběh tří chlápku je pro mně asi ještě krapet lepší jak u jedničky a to se mi u pokračování moc nestává,ale tvůrci dokázali,že když je dobrý scénář a herci tak je jedno jestli je to díl druhý nebo třicátý ,ale hlavně,že je to kvalitní a to zde je.Je tu o jako u jedničky dost známých herců (ani se mi nechce říct vedlejších,protože každý tu má svojí úloha,která je dost výrazná a vůbec vtipností nezaostává za ústřední trojicí) ať už Chris Pine ,který si roli evidentně užil podobně jako ve filmu Stretch nebo Jamie Foxx v roli mamrda:-)Jestli myslíte,že Nick ,Dale a Kurt už nemůžou být větší koumáci,zmatkáři či popletové oproti prvnímu dílu tak se pletete :-).Nenašel jsem ani jedno slabé místo a ani jsem ho popravdě nehledal jen jsem se hodinu a půl náramně bavil a přitom totálně vypnul od reality.Navíc potěšila mě i zde účast oblíbeného Kevina Spayceho ,a vidět Jeenifer Aniston po filmu Cake zde zase v roli neodolatelné byl taky docela skok.Za mě celkově 90 % a pět hvězd. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • The New York Times napísal, že film je „jedným z najnedbalejších a najzbytočnejších hollywoodskych pokračovaní, aké boli kedy natočené, nie je špinavší ani urážlivejší ako jeho predchodca z roku 2011, je však nekonečne hlúpejší a ani z polovice taký zábavný". (Arsenal83)
  • Ve scéně s policejní honičkou prorazí ujíždějící auto na vlakovém přejezdu závory. V dalších záběrech, kdy čekají na projetí vlaku, jsou závory kompletní. (Pyron)
  • V kanceláři Berta Hansona (Christoph Waltz) můžeme ve vitríně vidět fotbalový dres Franze Beckenbauera s číslem 5. (Koldyn)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno