Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se Austrálie moc nevytáhla. dá se tu rozeznat několik jasně viditelných nápadů a konceptů obšlehnutých z jiných filmů. Samo o sobě to není úplně blbý, ale... Nebudu chodit kolem horký kaše. totálně to přehnali z délkou filmu a bohužel, když už má po nějaké té nudné pasáži divák pocit, že se to začíná trochu rozjíždět, tak se to zase zabrzdí. prostě je to nuda. Nejde o to, že je to levný, ale hlavně je to nezáživný.30% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na jednu stránku výborný nízkorozpočtový film plný napjaté atmosféry a dobrých nápadů.Na druhou stránku zbytečně natažený a podle mě i pokažený konec filmu.Nápad byl velice zajímavý a opravdu se mi líbil,kulisy docela ušly a samotná nákaza také nebyla špatná.Výkon herce MacPhersona v hlavní roli mě kladně překvapil.Ale co autoři mysleli tím koncem,to nechápu.Kdyby to zakončili tam,kde by se to logicky zakončit mělo,mohl z toho být velké překvapení tohoto roku.I proto dávám 70%,lepší tři hvězdy. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Pandorum meets Event Horizon v austrálskom podaní. Okatá inšpirácia v iných sci-fi hororoch a neoriginalita by mi pri Infini vadili najmenej. Pokiaľ je film efektný, tak nemám problém s tým pokiaľ si berie inšpiráciu v iných snímkoch. Problém je ten, že Infini nie je nijako efektný film, on to je neskutočne nudný film s absolútne nevyužitým potenciálom, ktorý začne nudiť skôr, než sa v ňom začne diať vôbec niečo zaujímavé. Skutočne, po prvých 20 minútach som bol taký otupený, že mi bolo úplne ukradnuté čo sa tam deje, o čom to vlastne je a ako to skončí. Uťahané finále som už následne dopozeral namiesto sledovania obrazovky sledovaním steny, ktorá ma bavila viac ako samotný film. Nech som sa akokoľvek snažil, pri Infini som nedokázal udržať súvislú pozornosť dlhšie ako pár minút, film ani raz nedokázal vtiahnuť do deja a po celý čas nijako nebavil. Na austrálske pomery má síce veľmi slušný vizuál a pútavé prostredie vesmírnej lode, dokonca občas sa nájde aj nejaký ten nápad, ale ani to ho bohužiaľ neudrží nad priemerom. Čo z toho, keď do filmu niekto vrazil dosť peňazí a evidentne aj snahu, keď ho nakoniec dal natočiť režisérovi rovnako spackaného Gabriela. Shane Abbessovi už nech prosím nikto nedáva nič točiť, ten skazí akokoľvek sľubný námet. Infini mal totiž pripravený podklad byť slušným sci-fi Béčkom, vo výsledku je však len neskutočne nudným, nezáživným a nekompaktným filmom. CELKOVO: 1* (2/10) ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Takový Mr. Nobody nebo Avatar. Poslepováno z kousíčků jiných filmů. Když se to dá dohromady, je to známá, ale zároveň trochu jiná podívaná. Skvěle fungují "mentální souboje", které jsou děsivé. Má to atmosféru, napětí, děj i přesto, že se jedná o nízkorozpočtový film. Velmi překvapilo. Happyend konec (začátek), pro tento typ filmů originální, je pro planetu zemi trochu depresivní, protože není jasné kam se mimozemské buňky poděly. Infini 2 může klidně nastat na naší rodné planetě, díky neopatrnosti oné skupiny. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Představte si Doom bez rozpočtu, Symptom Pandorum s dobrými herci a vznikne Infini.Typické sci-fi béčko s nulovým rozpočtem, kde nejde o triky, ale o pokus udělat nějakou rádoby temnou atmosféru aka Vetřelec a pokud možno najít partu herců, kteří ty rádoby artové dialogy utáhnou.Nevim, proč se tvůrci stále za každou cenu snaží točit sci-fi když na něj nemají peníze.To je potom typická šablona pár snesitelných triků, trocha sřílení, trocha osobních soubojů a hodně hodně dialogů a hodně hodně psychologie, dejme tomu, že Shane Abbess je celkem zručný režisér, takže Infini není tak šíleně otravné a stupidní jako Symptom Pandorum.Na jedno podívání to celkem ušlo.55%. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama