Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

majo25 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, ktorý však trochu dopláca na spracovanie. To pôsobí televízne, aj keď hlavná hviezdna dvojica tomu zasa odporuje. Bohužiaľ, chýbajú detaily, lepšie efekty a prepracovanejší scenár. Prekvapil však Depp, pretože jakživ som ho v zápornej roli nevidel a vôbec to nebolo zlé. Rozumejte, mne doteraz pasoval iba v jedinej roli, v komediálnej roli opitého piráta. Atmosféra spolu s trilerovými prvkami lákala na niečo viac, to "viac" však neprišlo, a nezabodoval ani slabší záver. Škoda, pretože príbeh mal silný potenciál. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Je vtipné, podívat se na film, který jste zbožňovali ve 12ti letech, s odstupem desetiletí :D :D Super náměť, zvláštně zpracované :) Všechno zachraňuje pouze Charlize Theron, jejíž taneček s břichem a šlehačkou z lednice považuji ze nejlepší scénu filmu, plus k tomu ještě "bu" Johnnyho Deppa, nenápadně se objevujícím za lednicí :D ()

Reklama

InfernaL 

všechny recenze uživatele

Něco tomu chybí. Film si v první polovině buduje slušnou atmosféru, v divákovi vyvolává pocit napětí, člověk čeká na to, co přijde...a ono nepřijde nic. Vůbec nic. Jakoby ani sám scénárista nevěděl co si se slušně rozjetým příběhem počít - a tak jej zabil tím nejklišovitějším možným způsobem. Velká škoda. Kdyby napětí gradovalo a vyústilo v nějaký kulervoucí konec. je to špičkové sci-fi. Takto se budete při závěrečných titulcích cítit jaksi okradení. Naprosto právem. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl. Hodinu a půl je film děsná nuda a když se v závěru rozjede, vůbec to nedává smysl a pointa není nijak vysvětlena. Zkrátka hrozný blábol, který stál 75 milionů dollarů? Přitom snímek vypadá jako televizní film s jednou CGI (dost strašnou) scénou. Nelze se divit, že The Astronaut’s Wife v kinech strašlivě vyhořel. ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Prvně, je mi nejasný původ tak nízkého hodnocení, existuje spousta filmů, které nemají ani zpoloviny takovou atmosféru či obsazení a přitom se zde pohybují v červených číslech ..Tohle dílo stálo za shlédnutí, dovede udržet napětí po celou dobu a navíc ho i gradovat .. Johnnyho jsem tady poprvé viděl v poměrně záporné roli a Charlize to odehrála bezvadně, už tenkrát věděla jak diváka zaujmout ..ke konci atmosféra houstla a ten úplný závěr se vyvaruje zbytečného patosu a tomu, jak obvykle americké filmy končívají ..Pro mě je to za solidních 70% .. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama