Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska ke zvířatům přiměje mladou Audry postavit se svému otci a s pomocí dědečka adoptovat krásného, ale zraněného koně. Život u koní a na venkově si zamiluje natolik, že konečně přijde na to, kam patří… (TV Prima)

Recenze (3)

karnifex odpad!

všechny recenze uživatele

Snímky o koních patří k tomu nejhoršímu, co filmová/televizní produkce nabízí a jejich tradiční subžánr "kůň a mladá dívka" pak většinou představuje naprosté dno zasluhující hodnocení v těch nejnegativnějších superlativech. Pokud někdo nevěří, ať zkusí vydržet pět minut Léta s Beauty (na který jsem včera nechtěně narazil při přepínání programů) a jistě mi dá za pravdu. Přetrvává fascinující údiv nad tím, jak někdo mohl něco takového natočit, ale hlavně odvysílat.. ()

Sofius 

všechny recenze uživatele

Ten film mohl být o tolik lepší, o kolik by scénář ubral na patosu a schématičnosti. Pokud film diváka nepřesvědčí, že takhle nějak by to mohlo být, jde jen o promarněnou příležitost. ()

Reklama

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli si tenhle film zaslouží nějaký komentář. Vlastně asi nejvíc ze všeho mi na tom vadil ten scénář. Je to asi jako, kdyby to psala nějaká devítiletá holčička co koně viděla maximálně na obrázku v encyklopedii. Nevím, proč do toho Luke Perry šel. To fakt.ne. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama