Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Juto 

všechny recenze uživatele

Keď som videl som trailer na ,,Podozrenie nula" tak som očakával naozaj skvelý thriller. Kamera a atmosféra sú naozaj výborné, herecké obsadenie s Benom Kinsleym, Carrie-Anne Moss a Aaronom Eckhartom je veľmi nadpriemerné, no scenár bohužiaľ nefunguje dobre. Myšlienka je originálna, dej sa odhaľuje v dobrom tempe, no k naplneniu mojich prílišných očakávaní niečo chýba. Napriek tomu ma film bavil. 6/10 ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Napínavý mysteriózní thriller, s dobrým hereckým výkonem Bena Kingsleyho. Byli sice chvilky, kdy jsem se maličko nudil, ale ty byly naštěstí krátké a ojedinělé. Eckhart mě sice svým výkonem nenadchl, raději bych v roli agenta Mackelwaye viděl jiné charismatické herce, přesto vyloženě špatnou práci neodvedl a nepotápěl film. Carrie-Anne Moss zde hraje pouze druhé housle a moc prostoru nedostala, takže její fans se příliš nenabaží. Jak už jsem výše zmínil, co se týče mr. Kingsleyho, tak ten předvedl mimořádný výkon a strhává na sebe všechnu pozornost. Kdyby scénarista ještě více jeho postavu dopiloval, mohla by být zlatým kouskem v jeho filmografii. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne si viem predstaviť, že na to, aby si divák dokonale vychutnal podobný typ príbehu ako tento, prešpekulovaný, s psychologicko-mysterióznymi a ilúziovými scénami, bola by prv potrebná znalosť knižná (keby dáka bola). Preto aj u mňa bolo už načase, a až po tretej projekcii môžem kľudne zdvihnúť o jednu hviezdičku aby som docenil tento stiesňujúci a nepokojný thriller. A čo sa mi zo začiatku absolútne nezdalo, bola réžia, teraz by som Merhigeovi kľudne doprial viac projektov. 80%. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, povedený scénář, výborné obsazení i bezchybné zvládnutí svých rolí (Kingsley, Eckhart, Mossová)... přesto to na mě tak nějak nezafungovalo. Za vinu to dávám režisérovi, kterému se zkrátka nepodařilo dostat do filmu tolik potřebné napětí a tu správnou atmosféru! Btw: Proč tak vynikající herec - jakým Ben Kingsley bezpochyby je, hraje převážně v samých sračkách (Suspect Zero je naštěstí světlou výjimkou)?! ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Vyzeralo to na strasnu a otrepanu nudu, ale postupne sa zacinala formovat myslienka, ktora sa mi coraz viac pacila a tvorcom tohto zanru sa podarilo vymysliet originalneho vraha, ulohu ako situ pre Bena Kingsleyho. Dej hapruje len na zaciatku, velmi sa mi pozdavala praca s kamerou a halucinogenne vsuvky. Nie som velkym zastancom takychto filmov, ale tento ma prijemne prekvapil. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)
  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno