Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No konečně ! Povedeně obsazená pohodička, pokud nečekáte kdovíjakej akční trhák, tak budete příjemně překvapeni. Očem to: Hlavní hrdina je fakt děsnej tvrďák, rozbijou nám ho hned na začátku. Což mu moc neva, a naštěstí pro diváka dokáže vybruslit ze všech megatragedií co si přivodí. Jednoduchý, přímočarý bez zbytečných píčovin. Klíďo si to pustím znovu. A proč ne hned :-) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Kvalitně natočená akce, přestřelky, jedna solidní automobilová honička a především bitky to zachránili před totální nudou. Mě film v podstatě vůbec nebavil. 1/3 filmu – u toho jsem usínal, nedokázal jsem se vcucnout do děje, postavy včetně hlavního Foxxe, mi byli ukradené. 2/3 filmu byla už lepší, pár velmi slušných soubojů a poslední 3/3 se pořádně akčně rozjela. Velká škoda, že neměl film lepší scénář, postavy, tempo a já nevím co vše ještě. Kdyby tomu tak bylo, tak by to bylo perfektní novodobé béčko. Takto se to dá shlédnout vyloženě jen kvůli akci. 3* dávám z milosti. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Njn, to se dalo čekat. Bez korupce není akce. Ovšem taky se za ni musí samozřejmě zaplatit. Je to dvousečná zbraň. Velká škoda, že je tady všechno tak předvídatelné a bohužel tuctové. Klasická béčková zábava, nic jiného to totiž není a ani nebude.Slušně to odsejpalo, to zase jako jo. Je tu plno zajímavých herců. Prostě taková jednohubka na zabitít jednoho deštivého odpoledne. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem k filmu ještě dělal titulky, tak už ho mám plný zuby...:D Ale nemůžu říct křivý slovo rejžovi, kterej se opravdu snažil... Chybou filmu je scénář, kterej se snaží držet všemi deseti v jednom "luxus kasínu", který vám už po prvních 30 minutách začne lézt na nervy a budete si přát ať se příběh hne i někam jinam. Dobrou zprávou je, že snímek celkově funguje. Ani ne tak emocionálně (o to se jenom snaží, ve skutečnosti z člověka nevymáčkne nic), ale vizuálně je na jedničku. Lepší scénář, lepší střih a dal bych pět. :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama