Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce, čo chce, pri celej sérii o Rockym proste nie je o čom! Aj keď je pravda, že dramatická línia, charakterové postavy a pekný príbeh popri ustúpili do úzadia, stále je sa na čo pozerať. Aj keď síce ide o klasickú schému bojových filmov, najprv prehra, trošku tréning a zázračná výhra, mňa to proste dostalo. 70%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V predošlých častiach sa viac kecalo, ale tu je to opačne. Viac Rockyho, viac súperov, viac Apolla a konečne super ,ktorý je fakt na pohlaď nesympaticky. Stallone drží tento tretí diel rovnako vysoko ako predošlý, príbeh stále pútavý, herci majú čo hrať, spolupráca s Apollom geniálna, Soundtrack Eye of the Tiger super a záverečný fight za doprovodu hudby Billa Contiho opäť zo zimomriavkami. Je to s časti už taký stereotyp, ale ja sa bavím. Obľúbený soundtrack: Mickey. 90% - 5* ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rockyho styl otevřené náruče tady dosáhl absolutního vrcholu. Boxovat takovýmhle způsobem kdokoli ze smrtelníků jde z ringu nohama napřed. Sly si měl jako poradce najmout Jardu Tomsu, ten dal Markovi Vašutovi lepší boxerskou průpravu než všichni hollywoodští machři dohromady. JInak je to scénář ala Sly čili zápletka je jednoduchost sama, dialogy v duchu co srdci, to na jazyku a nějakej ten trenink za doprovodu motivační music, což se mě finále líbí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pre väcsinu ludi je najotrasnejsim dielom pätka. Pre mna líže dno trapnosti prave trojka. Zo seriozne pojatej serie sa stala sialena a prehnana show na urovni wrestlingu. Uz zapas s Hulkom Hoganom je trapas ale zaporak Mr. T je totalne neznesitelne peklo. Jednu hviezdicku davam len za poslednu scenu s Carlom Weathersom, ktora mohla napriek tejto mizerii pekne uzavriet celu seriu. Ale to by bolo prilis skoro. 2/10. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Po slušné jedničce a nastavované dvojce toho tvůrci ještě neměli dost a mermomocí museli natočit další pokračování. Největším problémem je tu pochopitelně scénář, který skutečně neví odkud brát, zač boxovat a o čem vyprávět. Na něco se nakonec přece jen přišlo a dalo by se to shrnout asi takto: Rocky se už nemůže třískat jenom s hodným Apollem, je potřeba sehnat nějakou zápornou postavu a vymyslet si záminku, která by tomu všemu dodala šťávu. Každopádně čistým filmovým zážitkem zůstávají bohužel již jen Rockyho závody s Apollem, jiné netradiční tréninkové metody a pak ty zkrácené ukázky toho, jak Rocky nebo Clubber Lang dělají fašírku z někoho ze svých soupeřů. Poslední "osudový" zápas se již tak nepovedl. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama