Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

verbal 

všechny recenze uživatele

Jakub Zbraňň je snad jedinou svěží vlnkou, opravdovým originálním kreativcem, drsným, vtipným, uvolněným a neomarxisticky nementorujícím pissálkem i režisérem v zahnívajících vodách současného leporelového unidementverzsa. A velmi doufám, že nezkrotnul, nepohltil jej mamon ani kokotporátní pásová dementizace, a i nadále jimi zůstane, protože jeho vánoční kretenciál jediného bezbolestně sledovatelného homixu v galaxii není ničím jiným než rychlokvašnou, kýčovitou, přiteplenou, žinantní a řádně přiblblou komerční pičočalamádou pro retardy, ztrapňující nejen všechny dříve úspěšně zúčastněné včetně animáků, ale také patrně zoufalého Kevču Slaninu, který do toho celkově zapadá a hraje asi jako obrnou traumatizovaný Lenin v Assvendžrech. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, že TOP 3 Marvel filmy 4. fáze tvoří z 2/3 speciály, které mají okolo 45 minut. Holiday special je taková nevinná záležitost, kde se Mantis a Drax vydávají na zemi, aby pro Petera Quilla sehnali vánoční dárek. Není to nic extra, ale pobaví to a těch 40 minut uběhne jako voda. Člověk se u toho dost nasměje a zároveň to slouží, jako takové poselství. Nevím co bych tu k tomu řekl. Holiday special je jednoduchá zábava, která má vánoční kabátek. Za zhlédnutí určitě stojí. ()

Reklama

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Zábavná Vánoční chuťovka v podání Jamese Gunna, který opět nezklamal. Mantis a Drax se vrací na Zem, aby unesli Kevina Bacona, jako dárek pro Petera k Vánocům. Nesmí chybět chytlavá hudba, trefný humor a rodinná atmosféra, kterou Strážci vždy přinášeli. Skvělá volba pro Vánoční speciál. Marvel by se měl na tyhle věci zaměřit. 7,5/10 ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nápad s angažováním Kevina Bacona výborný, ale jinak překvapivě na Jamese Gunna dobrého humoru a popkulturních referencí pomálu. Ale oproti ´Star Wars vánočnímu speciálu´ ze sedmdesátek, na který odkazuje, je to přímo umělecké dílo. A The Pogues v úvodu a Gunnovo jízlivé popichování, že herci jsou absolutní falešná špína, pobavilo. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ty lidi co dávají 5 hvězd to přehánějí jako je to asi lepší než speciál Werewolf By Night, ale 5 hvězd je moc. Paradoxně scény na Zemi jsou lepší než scény ve vesmíru a jak se to přesune na vesmír je to slabší. Potěší Cosmo a jeden vtip s ním na konci dárek pro Draxe ,  Buckyho vibraniová ruka naopak Groot vypadá divně asi nejhůře ze  všech dílů strážců. Možná škoda, že na Zemi neletěla i Nebula mohlo být více srandy.   80 procent. ()

Zajímavosti (34)

  • Když Yondu (Michael Rooker) na začátku přijde se slovy: „Co to tu u všech plamenů Ogordu vy dva vyvádíte?“ (v originálu „What in the fires of Ogord y'all think you doing?“), tak se jedná o odkaz na postavu Stakara Ogorda, kterého si ve filmu Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) zahrál Sylvester Stallone. (Kubaaa97)
  • V špeciáli zaznie narážka na konkurenčného superhrdinu vydavateľstva DC Comics Batmana. (F2003F)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama