Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • Indie The Girl on the Train
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Utrápená rozvedená žena se upne na zdánlivě ideální pár a zpovzdálí ho sleduje. Pak si ale všimne děsivého detailu a zaplete se do složitého případu vraždy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Súhlas s tým, že keď dvaja robia to isté, tak to vôbec nie je to isté. Toto spracovanie ma šokovalo indickou diskotékou a celkovo prispôsobením sa kari kultúre, čo film dosť poškodilo. Film nemá ten spád ako originálne Dievča vo vlaku a v podstate ak by som to mal porovnať, tak svojou ráznosťou by sa film mal radšej volať Dievča v rikši. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tento film skřížil s tím Americkým, byla by z toho konečně ucházející adaptace knihy. Narozdíl od Amerického filmy se tohle zpracování drželo knihy více, ale vypustili plno detailů a pak si na konci úplně vymysleli nový konec. Nebo lépe řečeno si připsali další konec po knižním konci. A to bylo tak dementní, že mi tomu fakt nechtělo věřit. A hlavní herečka byla úplně mizerná. Vlastně tam většina herců podala podprůměrný výkon. 3* ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

když dva dělají totéž není to totéž a tohle nové zpracování Dívky ve vlaku je toho jasným důkazem.Knížku jsem sice dodnes nečetl,nicméně pět let stará adaptace se mi líbila a nebylo moc důvodů se "nové" verze bát.Chyba lávky.Indické zpracování je totiž příšerné ve všech směrech.Nejvíc vynikají nedůvěryhodné ochotnické herecké výkony a příšerná hudba,která se hodně snaží vyvolat atmosféru,ale ve výsledku většinu času ruší.Děj samotný je prakticky totožný jako první film a změny přijdou až v samém závěru.A rozhodně to nejsou změny k lepšímu.Celý konec působí absurdně a jen podtrhuje celkovou nepovedenost a zbytečnost téhle adaptace...0% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Originál The Girl on the Train z roku 2016 sa mi páčil, na čom mala však veľkú zásluhu vynikajúca Emily Blunt. Bol som zvedavý, čo prinesie indická verzia द गर्ल ऑन द ट्रेन. Spočiatku mi to prišlo ako snaha za každú cenu kopírovať originál a pôsobilo to akosi teatrálne a mdlo. Mira bola až prehnane paranoidná a neovládateľná. O to viac ma prekvapilo, keď sa dej postupne začal odlišovať od pôvodného filmu a išiel si čiastočne svojou líniou, hoci atmosféra a charakter filmu zostal zachovaný. Indická verzia nestagnovala, práve naopak, rozbehla sa do skvelého tempa, ktoré sa vyrovnalo a občas aj predčilo samotný originál. Sem tam síce trochu prihlúple správanie hlavných postáv, ale ako celok veľmi dobré. Takže napriek slabšiemu začiatku hodnotím remake až 4*, a to najmä vďaka tomu, že to nebola bezduchá kópia, ale samostatný dejový vývoj s kvalitnou pointou! ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Vlakem téměř nejezdící prý alkoholu holdujicí Dívka ve vlaku, The Girl on the Train, ve verzi 2021 v Londýně pátrá, co je ten její bývalý za chlapa. Když teď má novou a před tím měl ještě jednu. Pointa je, že to není žádný svatoušek, jak ve své knize pravila Paula Hawkins a režií a scénářem stvrdil Ribhu Dasgupta. Publiku tím nadělili sérii týpků, s nimiž by nikdo neměnil. Protože ale současně vyjde najevo autor nešťastné smrti jedné brunety, můžete pookřát. P.S. To je zpráva o příběhu, ne o filmu z něj. www.macguffin.cz ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama