Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (41)

plakát

Rodinná pouta (2004) (seriál) 

Dvě hvězdy jenom proto, že tam je pan Jan Kačer. Navíc jsem fandil Zounarovi a Révai byl takový sympatický "záporák". Plus je tam můj oblíbenec Saša Rašilov :).

plakát

Muž z oceli (2013) 

Tři hvězdy, ale jenom skrz stupidní Lois Lane, fakt se na ni nedalo dívat.

plakát

Železná srdce (2014) 

Škoda toho konce, to už bylo moc "americky"...

plakát

Rituál (2006) 

Bijte mě, ale toto bylo stejně super, jako ten původní. Cageovo "přehrávání" v některých situacích se mi tam naprosto hodilo, atmosféra celého filmu mě mrazila po zádech a napjatě jsem čekal, co bude dál (v té době jsem neviděl ten původní, takže jsem nevěděl, jak to dopadne). Děj a hlavně konec mě překvapil úplně, až do poslední chvíle jsem nevěděl, co se stane na závěr. Když vypustím z paměti scénu se včelami, tak je to pět hvězd za atmosféru a herectví. Super.

plakát

Rituál (1973) 

Parádní kousek, i když jsem ho viděl až teď někdy. Zapůsobily na mě výkony herců a celkově taková atmosféra jako "tady je všecko špatně", prožíval jsem to spolu se seržantem Howiem. Erotický tanec mě dostal až skoro do kolen. Jediné, co mi to shodilo, byla závěrečná expozice doručená Christopherem Leem, která podle mě byla naprosto zbytečná a diváci si jistě všechno domysleli už z předchozího děje, takže vysvětlovat mu, co a jak se stalo, nemělo smysl. Při Howieho závěrečných slovech jsem i trochu natahoval. Je pravda, že klasika nestárne.

plakát

Constantine (2014) (seriál) 

Zatím se to rozjíždí, čekám ustálení nějakých základů, na kterých pak bude Lišák Constantine stavět. Teď(po pátém díle) mi to pořád přijde jako "co díl, to případ" a nějaká ta spojovací dějová linie je dost v pozadí nastíněná dialogy s otravným andělem. Pravdou ale je, že po Keanu jsem jen velice dlouho trávil "jiného" Constantina a fakt, že ani nekouří, jsem zprvu považoval za zlomový. Jsem ale muž několika šancí, takže se na to jen tak dívat nepřestanu. Snad se to ucelí a rozjede, efekty jsou super, hlavní herečka mě (a to nemůžu podtrhnout dost, protože u MNOHA ostatních seriálů je to naopak) neuráží svým výkonem, takže se těším na další pokračování.

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Poklad mezi českými filmy, jeden z mála snímků vyvstávající z moře odpadů, nepovedeností a nud. Dokonce jsem se i několikrát přistihl, jak věřím hercům to, co hrají. A to se cení. Slabě nad 55%.