Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (129)

plakát

Pelíšky (1999) 

Krásný a smutný film o krásné a smutné době. Viděl jsem kdysi dávno premiéru na Moravském náměstí v Brně, na kterou dorazil i Bolek. Viděl jsem s odstupem těch let a opravdu si ty 4* zaslouží.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Tak toto na mě bylo asi moc bizár. Souhlasím se všemi těmi spratky v tomto filmu, že pan Wonka je pošahanej idiot. Debilní děj, debilní Wonka, debilní zpívající skřítci, nula humoru. Vůbec nechápu takto vysoké hodnocení, ale možná jsem to jenom nepochopil.

plakát

Nůž pro všechno (1974) (TV film) 

Fajn detektivka s většinou méně známými herci.

plakát

Bonnie a Clyde (1967) 

Hodně nudná a ještě víc uřvaná kravina. Blanch bych zastřelil po minutě v jedné místnosti a vůbec mě nejde do hlavy, že to z po zuby ozbrojeného gangu nikdo neudělal.

plakát

Simpsonovi - Akta S (1997) (epizoda) 

Spolu s Radost ze sekty nejlepší díl Simpsonů vůbec.

plakát

Léto (2018) 

Sakra to bylo fakt dobrý.

plakát

Čechoslovák, režisér Julius Matula (2010) (TV film) 

Můj oblíbený režisér. Točil takovým zvláštním stylem jako nikdo v Československu. Jeho filmy mi trošku svou atmosférou připomínají Kalamitu od Chytilové. V dokumentu pan Matula vypráví o svých filmech. Co k tomu víc dodat.

plakát

48 hodin (1982) 

Za mě prostě spojení Nolte x Murphy nefunguje. Navíc je scénář dost naivní. Záporáci si v každé scéně berou rukojmí, i když mají policii v šachu, tak nevystřelí atd. To má sice v dost akčních komediích z osmdesátek, ale tady to umocňuje ta nefungující chemie mezi dvojici. Kdyz to např. srovnám s Tango a Cash, Smrtonosnou zbraní, Harley Davidsonem a Marlboromanem atd. Toto je o hodně míň zábavný, o hodně míň realistický(naprosto zbytečná a trapná bitka Nolte s Murphym na ulici) a víc trapný. Hroznej scénář, hrozná režie. Podle mě, za většinu věci bohužel může herectví Nolteho a režisér a scénarista v jedné osobě. Murphy i když jde o jeho prvotinu předvádí strandardní výkon na kterej jsme u něho zvykli. Sry víc jak dvě nedám. Toto prostě není dobrej film..