Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (260)

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Nemastné, neslané, místy přiteplené. No co už je to bída, jediné co mě bavilo byl leproidní make up Rushe - ten byl frudovní.

plakát

Megalodon (2002) odpad!

Těžká prasárna.

plakát

Hon (2012) 

Aneb jak se z normálního člověka stane public enemy No. 1. Strhující film se skvělým Madsem a dechberoucí scénou z místního supermarketu, korunovaný fantastickým závěrem ke kterému není třeba slov.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Naprosto dokonalá fantasy poluce pro dospělé jedince. Martin je genius srovnatelný s Tolkienem.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

První série - 60 % s bídou. Druhá no začíná se to teda zvrhávat do úplně katastrofických vod. Konec druhé série to trochu vytrhnul, ale to nic nemění na tom, že to zabředá až do moc hlubokých psychedelických sraček, tedy aspoň pro mě.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Thorův teplý svět je opravdovou lahodou pro homolase absolutní sranec tak aspoň něco za slipy Skarsgarda a celkem slušného Flokiho.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Na co člověk určitě nezapomene jsou dudy slečny zelené, zbytek už je jenom natahovaná digitální srágora přijatelná pro dnešního konzumního diváka. Čekal jsem víc, ale ani 300 toho moc nenabídlo. Kdybych byl učitel dějepisu, tak mám šediny devadesátiletého starce.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Pro mě jeden z nejintenzivnějších filmových zážitků poslední doby díky McConaugheymu, který se posunul úplně někam jinam aneb Rona Woodroofa nic nezabije za 30 dní. Homo Leto celou tragikomedii dokreslil svými teplými kreacemi.

plakát

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 

Pitt ukázal že je vynikající herec. On celkově ten film je pro nezaujatého diváka nudný až k smrti, ale zároveň má obrovskou sílu v dialozích, která jsou fantastické, plné napětí a pocitu naprosté ztísněnosti a smrti. A ta hudba, to je opravdu něco.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Seriál s ohromným charismatem a fantastickým dějem doplněný naprosto geniálním McConauyghem, který tomuhle skvostu dokázal vtisknout svou tvář podívína. Hodně vyspělá zábava, která rozhodně není pro každého. I am fucking so important - fuck.