Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (46)

plakát

Venom (2018) 

Po pravdě nijak nepobírám hodnocení na csfd. Je normální, že tu stále nacházím hodnocení, které často neodpovídá kvalitě filmu. Chápu, že každej člověk má svůj názor, že někdo nemá rád filmy podle komiksových předloh, obsazení a nebo Hardyho jako jedince. Tihle lidé bez zjevného nadhledu na film, skrze jejich zaujatý pohled kazí rozhodnutí k otázce, zda se na film kouknout nebo odložit do dlouhého seznamu odložených filmů kvůli recenzím. Rozhodně to není trhák roku, ale moje tvrzení neřídit se hodnocením a dělat si vlastní názor, se stále vyplácí. Nebudu tu rozepisovat, co bylo a nebylo špatně. Je to A film, který se může stydět leda, tak za rozpočet. Nemluvě o lacinějším scénáři. Bez tak se mi Venom líbil (3.5/5). Kritici "hejtí"a lidé se baví! Pak potom se ptám... "Od čeho jsou kur*a kritici, aby posrali zisky filmům a odradili potencionální spokojené zákazníky"?

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Luxus. Za mě lepší než jednička, prostě pecka.

plakát

Bílý tesák (2018) 

Uvažoval jsem mezi 4 a 5ti, nakonec jsem se rozhodl pro 80-90%. Bílej tesák je prostě srdcovka :-). Okázalá a nádherná grafika. Neskutečný příběh vyprávěný dospělým stylem. Hudba přesně vystihovala podtext. Málo dialogu za to jejich kvalita super. Ať si každej říká, co chce, tohle se mi líbilo. Parádní „odreagovačka“ na špatnou náladu. Jestli přemýšlíte zda shlédnout zajímavou „chillovku“, vřele doporučuji ;-)

plakát

How It Ends (2018) 

Tenhle "postapo" road movie si myslím, zaslouží víc, než hodnocení na csfd. Filmy jako tyto mi dosti scházejí. Na posledy jsem road movie v post apu viděl snímek Road a s tím to samozřejmě nechci srovnávat, protože tohle je béčko, ale za to slušný béčko. Přišlo mi, že to ze sebe ani víc dělat nechce, jako je vada u jiných B filmů. Příběh náhodnýho civilisty s otevřeným konce, ale přece jenom jsem s ním byl spokojený a navíc Vás celý film drží v nejistotě, což je na tomto filmu asi nejlepší. Víc takových! :)

plakát

Anihilace (2018) 

Ehm. To byla sračka. Ale jedno po druhém.. Vypadá to pěkně, atmosféru to má fajnou, herecky to ušlo. Teď moje oblíbená kritika: Víc promrskat dvě hodiny jsem snad nemohl. Po dokoukání týhle trash mindfuck pí*oviny jsem nevěděl jestli se smát nebo brečet. Ohrožení lidstva. Co uděláme? Hmmm? Postavíme mini základnu nedaleko zóny a budeme do ní posílat každýho, kdo se dobrovolně přihlásí. Co to do prdele? Logika? Kde? A ten konec prostě "wow". Porovnávat tenhle film s "Příchozí", proč ne? Ale rozhodně, sto procentně, určitě bych neřekl, že se tenhle trash vyrovná jiným peckám. Ani hodnotit se mi "to" nechce. A víte proč? "Já... nevím".

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

70% - První polovina a já se stále dívám na hodinky, kolik to vlastně uteklo minut, protože mi hodina filmu připadala jako celá věčnost. Možná jsem měl jen špatnou náladu nebo to bylo tím, že v kině byly efekty hlasitější, než výstřel z kanónu. Tak, či tak rozhodně mi to nepřišlo jako "strašně cool" (a ano, jsem hráč). Rozhodně si to zkouknu ještě jednou doma, v klidu a pohodě. Hodnotit budu asi pozitivněji. Ale zatím si myslím, že 85 % je přece jen trochu moc.

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Pecička! Někdo dává "odpad!". Já dávám za čtyři. Po dlouhý době jsem viděl reálnější přestřelku, s reálnými přesuny a taktikou. Jde vidět, že to nebyli obyčejní herci, ale lidi, kteří o tomhle něco vědí. Nebo alespoň strávili pár hodin tréninkem. K "odpadu!" to má daleko, ale někdo si pod akcí představuje Chucka Norrise... "Kvalita filmu rozhodně není na jednu hvězdu či "odpad!" ".

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Retard alert! Nebo spíš future alert? To je vše zaznamenáváno víme díky Snowdenovi a nepotřebuju k tomu naivní The Circle. Dal bych ještě méně, ale snímek není špatnej. Hodnocení je prostě názor jedince a jelikož se mi příčí představa, která je poukázána ve filmu, tak se mi nelíbí ani film. Jak jsem již napsal, vcelku naivní snímek se spoustou stupidností. Jestli takoví lidé existují (magoři, který by s takovým systémem souhlasili) jsem rád, že je neznám nebo to o nich nevím. E. Watsonovou mám rád. V The Circle jsem na ní mám alergii. The Circle není ani dotaženej, ani zábavnej. Vězení pro všechny a zadarmo, kdo by to nebral!