Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (168)

plakát

Jednotky vesmírného nasazení (2020) (seriál) 

Geniální komediální scény, při kterých jsem dostával záchvat smíchu, střídají nudné a trapné skeče. Strašně nevyrovnaný seriál.

plakát

Hollywood (2020) (seriál) 

Snaha násilně vecpat do seriálu co nejvíce homosexuality a rasových problémů pohřbilo tento nadějný seriál.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Film má pár hluchých míst. Zkrátit o 45 minut by mu neuškodilo.

plakát

Leaving Neverland (2019) odpad!

Zjistěte si fakta. V tomto "dokumentu" žádná nejsou.

plakát

Terapie - Epizoda 36 (2019) (epizoda) 

Takhle uzavřeli celý seriál? To byl dobrý úlet...

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

*** + * za Luka. Další díl už bez hvězd ze starých sérií neutáhnou, protože nové postavy nemají tak výrazné charisma. Další díl prostě bude průser.

plakát

Křižáček (2017) 

Film, jehož délka by se dala zkrátit na 15 minut, roztáhnutý na minut 90. Výmluva na art a Vrchlického nestačí. Nemám nic proti dlouhým a málomluvným scénám - ty ale musí mít nějaký smysl a to tady chybělo.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Nastavená laťka jedničky pokračuje. Více akce, více zabitých Johnem Wickem. Po scénáristické stránce je to klasické béčko, kdy John všechny okolo postřílí a ho nikdo netrefí, ale mě prostě ty choreografie neskutečně baví.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Ano, byly tam klasické otřepané fráze a klišé, ale ne takové, které jsou ve filmech dneska a otravují vás, ale takové ty oldschool, které do filmu patří a vůbec vám to nebije do očí. Mel Gibson je zpět a vrací se s filmem, které se bohužel dnes už moc netočí. Poctivé, hrdinské a válečné. Možná mnozí namítnou, ale kontrast první a druhé půlky filmu (dospívání, láska,náboženské přesvědčení VS. válka, syrová akce, hrdinství) se mi strašně líbil. Druhá polovina filmu byla dokonalá syrová válečná bitva, kterou lze opravdu prožít jen v kině. Škoda toho malého rozpočtu, protože šlo hodně poznat scény, které byly točeny před zeleným pozadím...

plakát

Příchozí (2016) 

Působivý, podmanivý, elektrizující, chytrý, pomalý, postupně gradující audiovizuální sci-fi film. V poslední třetině by šlo v kině při scénách bez hudby slyšet i polknutí, jak byli diváci pohlceni do děje. Jediné, co bych tomu možná vytkl, byl docela pomalý rozjezd (možná to je tím, že chvíli trvá, než se naladíte na styl, jakým Villeneuve film natočil). Dvojka Blade Runneru je v dobrých rukou.