Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Obsahy (53)

G.O.R.A. - vesmírné manévry

G.O.R.A. - vesmírné manévry (2004)

Mladý frajerský Turek je unesen mimozemšťany na planetu Gora. Tam je vězněn, zjeví se mu holografický obraz a ten ho žádá o jeho nalezení. Po několika neúspěšných útěcích se nakonec dostane ven a setká se s mistrem, který ho naučí bojovému umění a užití "síly". Vrací se do paláce, aby zachránil krásnou princeznu před nechtěnou svatbou a také planetu před nárazem ohnivé koule. To vše zařídil zlý velitel, snažící se o ovládnutí planety. Turek využije své lidskosti a dovedností. Zachrání planetu a princeznu ze spárů velitele?

Zrozen k boji

Zrozen k boji (2004)

Thajská vesnice byla napadena ozbrojenými povstalci, kteří půlku vesnice postříleli a životy zbylých chtějí vyměnit za osvobozeni generála, překupníka drog a jejich vůdce. Jenže nepočítali s tím, že ve vesnici bude mladý policista, který generála zatýkal a spolu s ním i sportovci, kteří odjeli do chudé vesnice s potřebnými věcmi a pěnezi vybrané charitou. Jenže vesničané se nedají jen tak lehce, když zjistí, že jim i celému Bangkoku hrozí jistá smrt ve formě jaderné hlavice a strhnou se jatka o záchranu holých lidských životů. Celý příběh je zpestřen řadou krkolomných kaskadérských kousků a bojovým uměním Mui Thai.

Deuce Bigalow: Evropský gigolo

Deuce Bigalow: Evropský gigolo (2005)

Pokračování příběhu známého gigola Deuce, který se po malém incidentu vydá za svým kamarádem T. J.em do Amsterodamu. Tam řádí zabiják mužských šlapek a obviněn je právě T. J. Deuce snaží celý případ vyřešit a očistit svého kamaráda. Jenže jak to tak bývá, vše není tak jednoduché a musí se stát zase gigolem, aby byl návnada pro vraha. Do toho se ještě zamiluje do krásné Evy. Můžete se zase dočkat Deucových klientek, které jsou jako obvykle "originální" a také spousty zábavných scén.

17 sui de tian kong

17 sui de tian kong (2004)

Příběh o lásce, zklamání a také snech jednoho mladého chlapce z malé vesničky. Jenže zajímavostí je, že se vše točí kolem gayů. Je léto a jako každý student si chce něco vydělat, zažít dobrodružství a najít tu pravou lásku. Sejde se s internetovým přítelem a je hned zklamán. Jde do baru, kde pracuje jeho kamarád, a zamiluje se do krásného architekta Baie. Kamarádi ho od toho odrazují, protože Bai je proutník, jen využívá mladé hochy. Ale láska je mocná a Bai se kvůli Tienovi snaží změnit.

Na život a na smrt

Na život a na smrt (2005)

Každý den mají miliony lidí auta zaparkovaná v podzemních garážích. Přijdou k autu, nasednou a dojedou bezpečně domů. Jenže toto není případ Toma Weavera. Po dokončení pozdního nočního byznysu přijde k autu, ale nemůže ho nastartovat. Najednou se proti němu vyřítí těžký černý náklaďák a chystá se ho přejet. Tom, uvězněný v garážích, tak začíná boj o holý život...

Boogeyman

Boogeyman (2005)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení.

Každý mladý muž

Každý mladý muž (1965)

Povídkový diptych z prostředí základní vojenské služby, konfrontující se smyslem pro absurditu všednodennosti, sny a touhy sotva dospělých mladých mužů s realitou socialistické armády. Film, který byl doma vítán jako antimilitaristický, zatímco západní levice jej kritizovala za oslavu vojenství.

Osudový dotek 2

Osudový dotek 2 (2006)

Pokračování úspěšného prvního dílu se nese ve stejném duchu. Mladý muž se schopností vrátit se kamkoli do minulosti a změnit ji se snaží pro sebe a své přátele udělat co nejlepší budoucnost. Ale ne vždy se to podaří podle představ.

Nebezpečná známost

Nebezpečná známost (2005)

S Johnem (K. Joner) se právě rozešla přítelkyně. Bloumá svým životem, nudí se a jedinou zábavou je mu práce. Jednou ho jeho dvě nádherné sousedky požádají o pomoc se stěhováním skříně a John se dostane do jejich bytu. Do světa různých chodeb, míst a tajných zákoutí, podobně jak to má lidský mozek. V tomto světě není možné rozeznat realitu od fikce, pravdu od lži.

Baramui paiteo

Baramui paiteo (2004)

Film vypráví životní příběh korejského mladíka jménem Choi Bae-dal, který se stal zakladatelem karate stylu Kyokyushinkai. Nyní se jeho styl učí asi ve 120 zemí a má více než 12 milionů žáků. Můžeme se těšit na propracované bojové scény, které se vyvíjejí jako postava sama. Přes imigranta, zachránce mladých japonských dívek až k mistru karate. Spravedlnost bez síly je marná, ale síla bez práva je jen zločin.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005) (seriál)

Znáte takovýho toho chlápka, kterýho potkáte cestou do obchodu na maloměstě, kde se stavíte cestou k babičce? Takovej ten trhan, co si koupí krabičku cigaret, pár výherních losů a jedno pivo v deset ráno. Takovej ten typ, u kterýho si radši počkáte, až odejde, než tam se svou rodinou vůbec vkročíte. No... Tak to jsem já. Jmenuji se Earl.

Tak začíná každý díl. Život Earla se najednou změnil, když vyhrál v loterii, ale nebylo to samo sebou, vše bylo dílem karmy. Ale karma si žádá oběti. Aby si své peníze užil, vyrobil seznam špatných věcí, které kdy provedl - a musí je napravit. Ne vždy to jde tak lehce, jak by zprvu zdálo. Jenže Earl to nevzdává a bojuje i proti své bývalé ženě, která ho chce o peníze obrat.

BloodRayne

BloodRayne (2005)

V osmnáctém století v Rumunsku se objevuje mladá krásná Rayne, dhampir (napůl člověk, napůl upír). Stala se atrakcí pro lidi, ale uteče s úmyslem pomstít znásilnění své vlastní matky Kaganem, králem upírů. Na své krvavé cestě zabíjí bez slitování každého upíra, kterého potká. Narazí na dva lovce upírů, kteří ji přizvou do své Brimstone Society, aby společnými silami porazili Kagana.

Denní hlídka

Denní hlídka (2006)

Antonův (Konstantin Chabenskij) syn Jegor (Dmitrij Martinov) byl v odvěkém souboji dobra (Dne) a zla (Noci) pomyslným jazýčkem na vahách. Avšak na konci Noční hlídky se přidal na stranu zla. Síle Dne se však nyní podaří sehnat zachránce - kouzelnici Světlanu (Marija Porošinovová). Světlana se pomalu učí zvládat všechny své magické schopnosti a chystá se vyzvat Jegora na souboj. Jenže Anton Světlanu miluje a nepřipustí, aby se jeho dva nejmilejší navzájem povraždili. Vydá se tedy najít Křídu osudu, aby mohl přepsat Knihu osudu a Jegora upsat straně dobra.

Trestná lavice

Trestná lavice (2005)

Poté co prodal zápas svého týmu a byl vyloučen z fotbalové ligy, v opilosti ukradne auto své přítelkyně a po honičce s policií je zavřen na 3 roky do věznice, kde dozorci mají svá pravidla. Paul Crew (A. Sandler), hráč amerického fotbalu, se snaží sestavit tým z vězňů, kteří svedou boj s dozorci. Jenže dozorci mají vždy navrch a nikdo z vězňů se nechce dostat do problémů. Crew má proto hodně práce se sháněním týmu a ještě mu jde o krk.

Elita armády

Elita armády (2006)

Van Damme jako vysloužilý voják z válek v Iráku a Afghánistánu Phillipe Sauvage. Po návštěvě svého nadřízeného z války se stává ochrankou pro šampiona v těžké váze, aby ho ochránil před gangsterem, co právě vylezl z basy - a má se šampionem nevyřízené účty.

Mimo zákon

Mimo zákon (2005)

Ve městě, které je zkorupované už od základu, se objevuje mladý investigativní novinář Josh Pollak (J. Timberlake), který se u soudu chytne jednoho slova "děkuji" a snaží se za vidinou Pulitzerovi ceny dozvědět více. Sice ve městě klesla zločinnost o 70%, ale za jakou cenu?Speciální jednotky policie jsou normální zabijáci a dealeři. A na kloub se jim dostane Pollak spolu s jedním z policistů.

Maximální limit

Maximální limit (2005)

Kde se točí vysoké peníze, tam se hraje s rizikem. Ale když ho zlomíte, přechytračíte tu Štěstěnu a jen tak mimo záři reflektorů trhnete na fotbalovém zápase (nebo jakémkoliv jiném sportovním klání) majlant, může se z vás stát bohatý člověk. Takže vítejte ve vyšší společnosti. Přicházíte do ní nejspíš stejně nečekaně jako mladý sympaťák Brandon Lang (Matthew McConaughey), kdysi nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, teď průměrný hezoun s čuchem na vývoj sportovních zápasů. Což je shodou okolností přednost, která ze všeho nejvíc zajímá Waltera Abrahama (Al Pacino), mocného šéfa obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky. Mladíky zavede do ráje krásných žen, doutníků a stohů peněz. Jenže karta se začíná obracet...

Ultraviolet

Ultraviolet (2006)

Pozdní 21. století, vrcholí občanská válka mezi lidmi a hemophogy (lidé nakažení smrtelným virem). Jsou rychlejší, bystřejší, hbitější, mají lépe vyvinuté všechny smysly, ale jednou nevýhodou je to, že do 10 let zemřou a také potřebují krev. Uprostřed celé té vřavy je žena, infikovaná žena. Violet (M. Jovovich), která musí získat a zneškodnit zbraň. Nebezpečnou zbraň pro její druh, kterému hrozí vyhubení.

Mr. 3000

Mr. 3000 (2004)

Příběh o arogantním namyšleném baseballistovi, který myslí jen na sebe a svou kariéru. Jeho cílem je dosáhnout 3000 odpalů a pak se vykašlat na tým. Jenomže se stala chyba, odpalů měl míň a po devíti letech se musí vrátit do ligy, aby získal 3 poslední odpaly, které mu chybí k vysněnému číslu. Ale začíná se měnit, myslí na tým a je z něj úplně jiný člověk.

Dolryeochagi

Dolryeochagi (2004)

Po bitce ve školním autobusu parta grázlíků dostane na vybranou. Buď budou ve školním taekwondo týmu, nebo půjdou za mříže. A tak vzniká jeden z nejrozporuplnějších taekwondo týmů mezi korejskými středními školami. Jejich cílem je vyhrát turnaj a zase navrátit čest své škole. Jenže bez trenéra to moc nejde. Hledání je nakonec úspěšné a tým se může dát do tréninku.

Reklama