Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (40)

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Pokud nesobecky a věrně miluješ, tak počkáš. Třeba i celý život. A přesto nebude promarněný.

plakát

Show! (2013) 

Show! aneb jak co nejlépe zpeněžit vlastní dítě.

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Nízké hodnocení není na místě. Fakt, že má člověk chuť zarazit všechny hlavní aktéry do země, a to možná co největším kladivem, nic nemění na skutečnosti, že jde o relativně střízlivé vykreslení reality dnešního amerického snu. Mění se cíle, hodnoty a konzum předváděný rádoby celebritami se stává snovým rájem.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Zklamání roku! Dejte pryč supermana a přejmenujte to na Den nezávislosti 2. Ono když se upřednostní videoherní mlátička před příběhem, tak z toho nic víc, než slátanina ani vzejít nemůže. Bohužel je to teď takový trend (viz. Rychle a zběsile 6 atd.), který bohužel oslovuje masy a vydělává, kdežto kvalitní příběhy se spíše přesouvají na HBO, případně Showtime atd. Doufám, že se to změní, protože platit za nekonečné výbuchy, bez nějakého většího smyslu, nemá cenu. Chudák Nolan, bude asi celý život litovat, že se na tomhle tom producentsky podílel. A to ještě věřím, že jediné ukázky z dětsví, které měly ještě aspoň nějaký scénaristicky smysl, dělal právě Nolan, jinak by to byl jistý odpad! Jediný z herců kdo stál za řeč, byl Costner, který opravdu umí. Geniální dílo jako je Nolanova Batmanská trilogie z toho v žádném případě nebude, tak snad mě překvapí nějaký jiný komiks, jenž bude stát za to. Tohle pokračování už mě zajímat nebude.

plakát

Balada o vojákovi (1959) 

Mám to štěstí, že na naší fakultě si můžeme zapsat C předmět - Filmový klub. Není nic příjemnějšího pro filmového fanouška, než mít za úkol podívat se na 7 filmů z padesátých let. Pokud pominu Vertigo (které jsem viděl již mnohokrát), tak tenhle film se mi líbil nejvíc. I v pekle může být člověk šťastný, i když jen chvíli. Takže děkuji Filmovému klubu za skvělou podívanou, protože jinam bych tenhle film asi nikdy neobjevil. Navíc 5 kreditů k tomu, tuž neber to:).

plakát

Let (2012) 

Pro mě film roku 2012. Konečně zas někdo ukázal, že když si ochlasta (a když myslím ochlastu, tak myslím skutečného ochlastu a ne jen maníka co si občas přihne) řekne, že s tím chce přestat, tak to nevyjde téměř nikdy. Podaří se to jen některým a rozhodně ne na první pokus. A to, že je Denzel třída není třeba zdůrazňovat. "Mě to do hajzlu baví. Já totiž chlastám rád. Je to moje osobní volba a přiznávám to. A chceš vědět proč? Protože piju rád! Mám syna se kterým se skoro vůbec nevidím a víš proč? Protože piju rád! " Jak by řekl Bukowski - "Alkoholismus je strašná dřina". A Denzel to ukázal se vším všudy.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

1. série - 95%, 2.série - 65%, 3. série - 75%, 4.série - 100%, 5. série - 70%, 6.série - 75%, 7. série - 90%, 8. série - 80%.