Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už mám za sebou najväčšie skvosty z tejto serie a tento sa im nepriblížil ani náhodou.Novinárka ktorá pátra bla bla bla ďalej pokračovať nemusím,je to stále o tom istom.Nič čo by som nevidel inde,originalita vobec žiadna.Vizuál bol otrasný a kamera očividne prehrávala.Film zas hrá na fantas magorickú visáž a zase sa prelína fantázia z realitou,tak ako to bolo v 6 časti ale tu je to prehľadné a predvídateľné.Scénar aj spracovanie sú celkom vedľa.Tak toto ma s pôvodným hellraiserom minimum spoločného.Pinheadova koncová uzávierka filmu bola stručná,jasná aj krvavá ale nudu sršiacu z celého filmu už nezachránila. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale očekávaje odpad byl jsem příjemně překvapen. Působivá hudba (dobře, čouhal z ní Carpenter na všechny strany, ale nechť) a koukatelná kamera. Pravda, člověk by nejraději cenobity od začátku až do konce, ale v závěru i na to maso dojde. A poslední vagon metra jakoby byl jinou variantou pekla z druhé hellraiserovské části. Barker se svými nápady je jen jeden, avšak na druhou stranu mnohem horších hororů se nabízí mnohonásobně více. Kaluže krve, nože, stíny, řetězy, labyrint a do pekel zvoucí kostka....asi tak. ()

Reklama

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabé pokračování jinak poměrně úspěšné série. Celý děj je takový nelogický a nepravděpodobný. Reportérka je opravdu na kudlu do zad, ale asi ne jen ona, ale je jich víc. Herci nic moc, atmosféra žádná a o hororu se ani nedá mluvit. Kdyby na poslední chvíli nenapochodoval Pinhead a neposlal celý společenství "Mrtvounů" do pekel dal bych snad Odpad! 30 % ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Rick Bota si s tímto dílem pohrál a myslím, že né špatně. Film má celkem chytlavou atmosféru, člověk, který chce tak se u filmu dokáže pobavit. Triky jsou slušný, herecký obsazení jak to už bývá zvykem je celkem u béčkových horrorů slabý a tady je to taky pravda. Ale tohle bych ještě bral, ale Hellraiser: Hellworld to je hovadina. Dávám 55%. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Z Hellraisera se pro mě začíná stávat dosti nevyrovnaná serie. Jeden díl je lepší jeden horší, čímž mě vlastně tahle serie udržuje při životě a snad ji i dokoukám. Jsem u sedmého dílu a jsem nadmíru potěšen. Tento díl je svoji zápletkou trošičku překombinovaný, ale kdo hledá ten najde a já našel co jsem hledal. Pokračuje schizofrenní zápletka jako v dílu šestém, kdy hlavní hrdinka se pohybuje na hranici reality a fantazie. Nakonec člověk zjistí, že te reality až tak moc nebylo. Z celé serie snad nejdokonalejší ukončení celého dílu, kde se tvůrci podařilo zkloubit dobrý a špatný konec téměř mistrně. I když bohužel či bohudík nemají démoni z kostky ve filmu tolik prostoru, na závěr to možná stačí. (5,1,2,7,6,3,4) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (gogos)
  • Českou stopou ve filmu je vůz Škoda Felicia, který je možné zahlédnout ve scéně, kdy jede Amy (Kari Wuhrer) taxíkem. (Mandalorian)

Reklama

Reklama