Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne až tak hrozné, jak jsem si myslel. Hlavním problémem novějších Hellraiserů není režisér Rick Bota (jeho režie se navíc od minulého dílu znatelně zlepšila), nýbrž scenáristé, kteří stvoří šílenou dějovou patlaninu, jež pak na konci už jen těžko dávají dohromady. Naštěstí se tentokrát podařilo vykouzlit docela obstojnou atmosféru, která dává tak trochu vzpomenout na skvělý první díl, a několik opravdu pěkných scén, tudíž slabší 3 hvězdičky můžu bez výčitek dát. Mé pořadí: H1, H5, H2, H7, H3, H4, H6, H8 ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Z Hellraisera se pro mě začíná stávat dosti nevyrovnaná serie. Jeden díl je lepší jeden horší, čímž mě vlastně tahle serie udržuje při životě a snad ji i dokoukám. Jsem u sedmého dílu a jsem nadmíru potěšen. Tento díl je svoji zápletkou trošičku překombinovaný, ale kdo hledá ten najde a já našel co jsem hledal. Pokračuje schizofrenní zápletka jako v dílu šestém, kdy hlavní hrdinka se pohybuje na hranici reality a fantazie. Nakonec člověk zjistí, že te reality až tak moc nebylo. Z celé serie snad nejdokonalejší ukončení celého dílu, kde se tvůrci podařilo zkloubit dobrý a špatný konec téměř mistrně. I když bohužel či bohudík nemají démoni z kostky ve filmu tolik prostoru, na závěr to možná stačí. (5,1,2,7,6,3,4) ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Všetko to začalo Infernom - podstate normálny psychothriler so značnou dávkou snovej atmosféry, na ktorý je dosť násilne našrobovaný koncept Hellraisera. Ako vybočenie z radu (a hlavne po tragickej štvorke) - beriem.Potom prišiel Hellseeker - v podstate normálny psychothriler so značnou dávkou snovej atmosféry, na ktorý je dosť násilne našrobovaný koncept Hellraisera. Začína to ísť trochu na nervy, ale som tolerantný. No a teraz je tu Deader - v podstate normálny psychothriler so značnou dávkou snovej atmosféry, na ktorý je dosť násilne našrobovaný koncept Hellraisera (no čo, veď je to Hellraiser, tak tu na pár sekúnd ukážeme Pinheada a maximálne dvoch cenobitov, aby fanúšikovia nefrflali). Keďže nám páni režiséri naservírovali po tretí krát to isté a uvrhli týmto túto sériu do niečoho neforemného a odporne nudného, neostáva mi nič iné, len si odpľuť a zaplakať nad starými časmi. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Popravde jsem byl dost prekvapenej. A to hlavne drobnejma napadama na vylepseni a v první pulce budovanou atmosferou. Stejne tak je ale pravda, ze desive pokulhava zpracovani,ve kterym se bohuzel tech nekolik par pozitiv dost snadno ztrati, a hlavne logika celyho pribehu, kterej se nakonec ke vsi smule jeste promeni v unavnou zvanici. Z toho vseho v Rumunsku natocenyho kentusu (nemluve o vsech tech desivejch humusech z hellraiserovský serie) ale tenhle film docela vycniva. Treba uz jen hlavni hrdinkou... a nejen pro ten zadek. Proste to chce jen domyslet a vystrihat se prilisnyho kvanta scen pro efekt. HOdnoceni osciluje mezi dvema a trema, ale protoze jsem se tolik nenudil a nakonec se dockal i cenobitu, davam tri. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#7 Hellraiser. Deader je další solidní pokračování video série. Hodně strašidelné, atmosférou připomínající Nikdykde. Hlavní hrdinka Kari Wuhrer patří mezi nejlepší herečky série vůbec. Rumunsko absolutně nevadí, mytologie navazuje na toymakery, což je dobré. Jenom ti cenobiti zas nefungují. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Kresby na zdech redakce Amy (Kari Wuhrer), které se ve filmu objevili, vytvořil autor námětu filmu Clive Barker. (gogos)
  • Aj keď sa dej odohráva v Londýne, peniaze v obálke, ktoré dal Charles (Simon Kunz) Amy (Kari Wuhrer), sú americké doláre. (beso74)

Reklama

Reklama