Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Hellraiser v Rumunsku. Koho by to kdy napadlo? Výsledek naštěstí není tak východoevropský, jak byste se mohli obávat. Naopak, na béčkovou produkci do níž se Hellraiser v průběhu let, doufejme, že ne nenávratně zařadil, jde o solidní žánrový příspěvek, který nešetří dobrými maskami a umí podráždit diváka nejen krvavostí. Režisér, Rick Bota, se dle mého od minula taky ždibec zlepšil, a přestože si můžete o scénáři myslet cokoliv, celkový výsledek je koukatelný. 60% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jedno z tých lepších pokračovaní. Pinheada si opäť moc neužijeme, zato hororová stránka funguje, je to napínavé a na rozdiel od predošlej časti celkom dobre natočené. Ku koncu, jak keby sa Bota snažil film predsa len v závere odpísať, ale vcelku ide o pozerateľný malý satanistický horor, ktorý si tie slabé tri hviezdičky zaslúži. 50% ()

Reklama

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveritelne spatna zalezitost. Bohuzel to nefunguje ani jako film a jako Hellraiser uz vubec ne. Jsou popirana pravidla vytvorena v prvnich dilech, cenobite se mihnou na nekolik sekund, aby se predvedli pocitacovymi triky a zas zmizeli. Prakticky tam nejaky Pinhead vubec nemusel byt. Vrchol trapnosti je asi scena, ve ktere se znascne oskliva hlavni hrdinka potaci asi deset minut po koupelne s nozem v zadech a rve. Celkem zabavna je absence scenare, vzdy, kdyz pribeh dospeje do mrtveho bodu a neni se kam hnout tak se hrdinka probudi uplne nekde jinde a zas nasleduje dvacetiminutovy pribeh koncici probuzenim. Na dalsi dily teto, Dimensionem asi nejvic vykurvene serie, uz vazne zvedavej nejsem. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vsetky casti som nevidel, ale prve tri sa mi celkom pacili. Tato siedma sa mi zdala byt zbytocne natiahnuta, zdlhava, nudna, len som cakal, aby sa to skoncilo, urcite by som v noci po 15 minutach zaspal. A ze toto ma byt podla distrubutora najstrasidelnejsia cast? To je snad vtip. Nechce sa mi verit, ze uz aj osma cast je natocena a to v tom istom roku. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Na filmu je bohužel vidět, že původní scénář neměl s Hellraiser universem pranic společného. Navíc scénáristé ani moc o Hellraiseru nevěděli, jelikož se tu daným pravidlům nasazují parohy a tudíž tvoří mírné WTF. Jo, a Cenobité se tu objeví opravdu jen na pár minut, což je fakt škoda... ale zase tak strašné to není. Bota umí celkem pracovat s atmosférou, a tak i z takového nicneříkajícího scénáře spleteného s Hellraiserem více než horkou jehlou, dokázal udělat koukatelny horrorovy filmek. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Amy (Kari Wuhrer) kráča metrom, náušnice, ktoré má po celý čas na pravom uchu, sa na chvíľu objavia na jej ľavom uchu a následne opäť na pravom. (beso74)
  • Českou stopou ve filmu je vůz Škoda Felicia, který je možné zahlédnout ve scéně, kdy jede Amy (Kari Wuhrer) taxíkem. (Mandalorian)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (gogos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno