Reklama

Reklama

Čuník

  • Španělsko Cerdita (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Kvôli svojej nadváhe je Sara (Laura Galán) terčom posmechu medzi svojimi rovesníkmi. Šikana dosiahne vrcholu, keď jej miestne dievčatá pri bazéne vezmú všetky veci a ona musí kráčať domov len v plavkách, čo je pre ňu kvôli nadrozmernej postave ponižujúce. Po ceste narazí na tajomnú dodávku, v ktorej sú tri dievčatá, ktoré jej práve ublížili. Nie sú však samé, pretože vodičom je neznámy psychopat s vražednými chúťkami. (Marceloo)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (82)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bohužel se mi podařilo si tento snímek poctivě zakoupit jen s úděsným anglickým dabingem, který mi neskutečně kurvil zážitek, neboť si nikdo nelámal s dabingem hlavu a všichni starší lidé byli namluveni o desítky let mladšími dabéry, které někdo pravděpodobně sesbíral z ulice. Můj dojem z filmu byl tedy natolik zkreslený, že ačkoli jsem zde všemi správně považován za naprosto jednoznačně nejlepšího uživatele této databáze s jehož názory se nemůže nikdo rovnat, tak v tomto případě musím svůj názor zcela výjimečně prohlásit za zkreslený a nepřikládat mu zásadní hodnotu. Každopádně, nalejme si čistého vína, kdo z nás rád nešikanuje tlusté lidi? Tato činnost rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější kratochvíle. Tento snímek byl velmi výrazně vzdviženým ukazováčkem pro všechny, neboť po světě chodí sérioví vrazi, kteří jsou při výběru pářící partnerky velmi pragmatičtí a namísto krásy volí někoho, u koho mají jistotu, že je v zimě zahřeje a v létě bude vrhat příjemný stín. Docela jsem se u tohoto filmu pobavil.  Z vražd prakticky nic nevidíte. Film sází na budování atmosféry, které vinnou prkenných hereckých výkonů (a v mém případě i hrůzostrašného dabingu) moc nefunguje a na snímek se dá nahlížet snad jen jako na příjemnou komedii. Nutno přiznat, že docela nechutnou, neboť Čuník se rád promenáduje na scéně jen v plavkách a to je pohled vskutku jen pro ty největší fajnšmekry. Několikrát jsem musel snímek zastavit a vyblít se vedle gauče. V samotném závěru získáte odpověď na otázku, která trápí lidstvo již dlouhé generace a sice, co je horšího než tlustí lidé. Nebudu vás nutit se na tento film podívat a rovnou odpověď prozradím. Jsou to tlustí lidé, kteří mají menstruaci. Jejich nálady se mění lusknutím prstu a divák je tak svědkem finále, které nedává snad ani zblo smyslu. [60 %] ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Napínavý thriller z poměrně drsného světa. U něhož se mi především líbil vývoj vztahu našeho Čuníka a tajemného násilníka. Bohužel však příběh nemá až tak moc co nabídnout a pravděpodobně měl zůstat spíše u krátkometrážního filmu. Navíc konec, ve kterém se prasátko vzdalo pomsty, mohl být také mnohem propracovanější a hlavně mohl vykoupit celou řadu předešlých nedokonalostí. To sice nevyšlo, ale i tak jsem si to celkem užil. Jen je trochu divné, že vybrali tak starou herečku do role nezletilé školačky, copak v dnešní době není dost tlustých děcek? Je to velice úsměvné. 60% ()

Reklama

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

To byla ale čuňácká pítchovina. Celej messsidžink filmu byl spláchnutej do hajzlu Španělským Bradley Cooperem kterýmu nedali technickej scénář s více jak 4-mi slovy, a špečík má takovej emocionální roller coaster, že bych z něho blil i já. Co je na tomto filmu pozitivní? Ze začátku to má drsný Los Cronocrímenes vibes, avšak pak už jste na 30-ti minutách.. 60-ti.. a pak na konci, a víte absolutní pešek. Takže po dokoukání filmu, retrospektivou hledám co bylo dobré na tomto filmu, a vzpomenu si jen na jediné: To jak babka (matka sáry) dostala přes držku za ty kecy který jsem musel hodinu metráže poslouchat, což byla jediná žádost od toho filmu co jsem měl, a vyplnila se. Španělé, umí udělat parádní atmošku, ALE bohužel scénář a technický scénář v tech-tree fakt nějak moc nemají.. Smysl? Haha.. Dávám jednu hvězdičku za kameru a navození atmosféry "Picture This" od Blondie.. Znalci Španěláků budou vědět. Hajzlárna na kterou se už nikdy nekouknu. A to ten začátek byl nastaven tak skvěle.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neslyšel tak otřesnej dabing. Větší zážitek z filmu bych měl určitě kdyby byl v původním znění s titulkama. Chtěl jsem slyšet originální hlas čuníka jelikož ve stejnojmenném kraťasu neřekne ani slovo. Jinak film splnil co jsem od něho očekával. Rozvedl trochu víc to co bylo nakousnuto v krátkometrážním Piggy(2018). Piggy(2020) asi nebude filmem pro každýho ale já jsem spokojenej. Chro, Chro,... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kraťas mě zrovna dvakrát nenadchl a o celovečeráku to platí dvojnásob. Jestliže si někteří komentující myslí, že původní znění vystřelí kvalitu nahoru, tak se mýlí. Většinu času je to o hysterickém trdlování obludně nakynuté holky a protivném jekotu, který hlavní hrdinka obsatrává se svou matkou. A pak už vlastně nic. Sice se tu občas mihne magor a holce se sem tam někdo posmívá, ale ve finále jediné, na co se režisérka většinu stopáže soustředí je fakt, že to děvče je tlusté a nebojí se to ukázat. Pak teda přijde finále, které existenci filmu mírně ospravedlňuje, ale na konci se člověk stejně musí ptát, proč je tenhle blábol tak moc chválený. 20% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Scenáristka a režisérka filmu Carlota Pereda: "Tento film som napísala, aby som čelila svojmu vlastnému strachu. Strachu zo skutočného života. Pretože byť tínedžerkou môže byť desivé." (Arsenal83)
  • Film bol natočený v obci Villanueva de la Vera (Španielsko). Natáčacie obdobie trvalo od 17. júna do 29. júla 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama