Reklama

Reklama

Deník princezny 2: Královské povinnosti

  • USA The Princess Diaries 2: Royal Engagement (více)
Trailer

Obsahy(1)

Americká středoškolačka Mia Thermopolisová ukončila studium diplomacie a politologie a odletí do Genovie, kde vládne její babička Clarissa. Během plesu pořádaného u příležitosti jejích jedenadvacátých narozenin ji královna oficiálně představí jako svou nástupkyni. Při zasedání parlamentu se však objeví nečekaný problém. Vikomt Mabrey by rád dosadil na trůn svého synovce Nicholase Devereuxe a chce k tomu využít zapomenutého, ale stále platného zákona, podle nějž musí být královna vdaná. Mia dostane třicet dnů na to, aby si našla manžela. Zprvu se odmítne provdat kvůli trůnu, ale večer přece jen probírá vhodné ženichy. Nakonec si vybere pohledného a vzdělaného anglického šlechtice Andrewa Jacobyho. Vikomt Mabrey však nehodlá čekat na svatební zvony, které by znamenaly konec jeho plánům na ovládnutí Genovie, a přesvědčí Nicholase, aby se vetřel do dívčiny přízně, svedl ji a tím sňatku zabránil. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem asi jednou pozbyl veškerých smyslů, pustil jsem si tohle velekurvadílo. Co jsem asi tak čekal? Už jednička byla něco otřesného, takže pokračování muselo nepochybně klesnout ještě o level níž. No, nakonec jsem to přežil bez trvalých následků (snad) a při sledování jsem si říkal, že na smrtelné posteli budu litovat každé vteřiny strávené touhle píčovinou. 5% ()

pleva odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane při sledování nenízkonákladového filmu, že děj neskousnu. Nevydržel jsem ani 15minut. Film je velmi výpravný, vyhráli si tu s pseudoreáliemi, ale zapomněli na děj. Tedy na smysluplný děj. Nevím, kdo je cílová skupina, ale viděl jsem málo podobně hloupých filmů. Škoda vynaložených prostředků. ()

Reklama

xerno 

všechny recenze uživatele

Jednička naprosto výborná, i navzdory skutečnosti, že je to hrubej popkorn, o něco tam aspoň šlo, ale tady ??? Dyt tady v celém filmu jde jen o jednu jedinou věc, vůbec už to nejni tak zábavné, nebo chytlavé, je to prostě špatná ''dvojka''... mandes: tomuto se docela divim, asi se celý svět zbláznil... ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně naivní komedie o mladé nástupkyni trůnu. Ale to by mě nevadilo. Film to zase nebyl tak špatný, nenudil jsem se, nenaštval jsem se u toho. Jediné, u čeho jsem se trochu zašklebil, byly ne moc romantické "romantické scény". Ale jinak skvělí Hector Elizondo a John Rhys-Davies se mi ve filmu líbili nejvíce. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapné. Co u prvního dílu ještě ušlo a dalo se nějak vzít, tady je tak naivní, blbé, trapné, dialogy to samé, docela se hercům divím, že nevyhlásili měsíční stávku, že v takové kravině prostě hrát nebudou. Určeno asi desetiletým holčičkám, co budou dělat jéééé, až uvidí super šaty, šatník, šperky a skluzavku na matraci. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Všechny šperky, které nosily královna (Julie Andrews) a Mia (Anne Hathaway) byly pravé. Proto byl po celou dobu natáčení na scéně pracovník bezpečností agentury. Nejdražším šperkem byl náhrdelník, který měla královna na svatbě. (duklak2)
  • Režisér Garry Marshall obsadil do filmu takmer celú svoju rodinu. Ročný vnuk Sam nesie prsteň vo svatobnej scéne. Manželka Barbara si zahrala roli Lady Jerome. Syn Scott, ktorý je obvykle otcovým pomocným režisérom, zahral rolu člena ochranky Shadese. Dcéra Kathleen hrá Charlotte. Ďalšia dcéra Lori si zahrala rolu učiteľky. Jej dcéry Lily a Charlotte hrajú princezny. A neter Tracy sa predstavila ako Lady Anthony. (genetique)

Reklama

Reklama