Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tu sa to skoro podarilo! Ale Stevena je ťažko zabiť, hoci po roku 2002 to niekto urobiť mal, pre jeho vlastné dobro a dobro jeho fanúšikov. Inak až tuctovo typický prípad filmu žánru „zabili ženu, kterou miloval jsem.“ Prídu mi trochu podivné hádky o tom, kedy nastal prepad Seagalovej kariéry, keďže inteligenčne sa kvalita jeho starých hitov a novších videofilmov až tak veľmi nelíši. Akurát my sme boli vtedy mladší, plátno ešte neovládali nastajlovaní lietajúci kung-fu mesiáši a vytunené modelky a on, ďaleko štíhlejší, vyzeral v akcií realisticky. Netreba uvažovať nad tým, prečo ho tak bezškrupulózni zločinci nezabili v kóme, ale tešiť sa z toho, akú dostanú tí zlosynovia nakladačku. Tu sa ešte Steven snaží byť aj hercom a s bradatou vizážou by s tými svojimi indiánskymi očami kľudne mohol hrať samuraja. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dost dobrých soubojů, Steve stále mlád a hubený. Děj je trochu kostrbatý, ale to v tomhle snímku to až tolik nevadí. Regenerace na ranči je super. - Senator Vernon Trent: "You can take that to the bank!" - Mason Storm: "I'm gonna take you to the bank, Senator Trent. To the blood bank!" ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Jdi do prdele a umři!“ Seagalova nesmrtelná hláška. Pokud se nepletu, tak tohle bylo mé první setkání se Seagalem a hrozně se mi to líbilo. I dnes je to pro mě jeden z nejlepších (ne-li nejlepší) Seagalových filmů, jen je škoda, že už je zřejmě více než jasné, že tohle už nikdy nepřekoná. Akce takřka od začátku do konce, není to nijak moc dlouhé, tak akorát. Vždy se na to rád kouknu znovu, nejen kvůli LeBrock :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Seagal ve formě, silná hudební složka, příběh, záporáci, -jednotlivé souboje mohli být ještě brutálnější/// V pořadí třetí segalovka patří skutečně k tomu lepšímu. Ba co víc tady se jedná o hodně dobrý film i v porovnání s konkurencí. Storm si žije relativně poklidný život u policie a doma na něj vždy čeká pěkná manželka se synem. Teď všichni víme co bude následovat. Ovšem tady je drobná změna. Storm smrti své rodiny nezabrání, jenže sám je postřelen a na sedm jet poslán do kómatu. Osobně ta část kdy nabyl vědomí, dostává se tréninkem do formy a připravuje se na odplatu je velice emotivní. A emocemi oplývají i některé další scény. Což je u film jedině dobře, navíc cítíte stejně jako hlavní hrdina touhu se pomstít, což je výborné. Taková hláška která potěší. Storma a jeho známou přepadnou u ní doma, celí barák rozstřílí. Přesto se oběma podaří uprchnout autem a v tom ta známá prohlásí „Jéžiš zapomněla jsem zamknut dveře“ Ve filmu to zní vtipně. Boby SixKiller jako záporák určitě potěší. Celkově výborný snímek a ve výsledku jsem naladěn i na další segalovky, sem s nimi./// Celkem 76%/// ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenárista by mal za toto dostať Oscara ;). No povedzme si pravdu, že Stevenove filmy nikdy neboli založené na dobrom základe filmu (scenár, réžia), ale hlavne na jeho charizme a premakaných chmatoch. Tým viac sa mi tento snímok páčil a súbojové lámačky som si užíval s plnou parádou. Nebyť pomalšieho rozjazdu, je to u mňa plnohodnotné hodnotenie. 85%. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Scénáristé Steven Pressfield a Ronald Shusett, kteří se na snímku podíleli, nebyli uvedeni v titulcích filmu. (Monco)
  • Film bol v necenzúrovanej verzii zakázaný v Nórsku (1990 – 2003). (Paldiny)

Reklama

Reklama