Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

kingik 

všechny recenze uživatele

Detektiv Storm pořídí videozáznam schůzky neznámého poslance s podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora. Zločinci však detektiva odhalí, a aby získali usvědčující videokazetu, zavraždí ho i s celou rodinou. Seagal se po letech probere z kómatu a půjde si s padouchy vše vyříkat osobně. Stará dobrá "seagalovka", ale dneska už působí dost absurdně. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stále si s tebou budu povídat. Dneska, zítra i pozítří. A kromě toho ho máš tak velkýho. Prosím tě, probuď se." Vždycky jsem se považoval za kance, kterej občas dokáže přinutit i nádhernou holku, aby si odplivla jeho směrem, ale při setkání s Masonem Stormem jsem ztratil sebevědomí. Chlap, kterej je sedm let v kómatu, dokáže sbalit krásnou sestřičku, i když se ani nepohne, nepromluví a nepodívá se jí do očí. To je borec. A to nemluvím o soupeřích, kteří si po setkáním s ním stěžujou na zauzlovanou páteř a odcházejí si kopat hrob. Tohle mě prostě baví, i když je to béčkovej námět a céčkový zpracování. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

"Zemřeš ty bastarde!" "Jdi do prdele a umři!" Co čekat od filmu s takovými dialogy. Seagalův druhý zářez na poli kinematografie je docela netypický. Seagal tu není nepřemožitelný polobůh, kterého obdivují i záporáci, a děj připomíná klasickou kriminálku. Pochopitelně tu o zápletku zase tak moc nejde, ale protože režisér scénami s bojovým uměním šetří, nezbylo mi než ji sledovat. Vcelku není o co stát. Děj plyne nevzrušivě od bodu nezbytného pokoření do bodu zasloužené pomsty, a zajímavé jsou jen řídce roztroušené bitky. Režie i scénář jsou bolestně průměrné, a od hlavního hrdiny se nic víc než chvaty čekat nedá. I když to není tak úplně pravda. Filmovou pomocnici Stevena Seagala hraje jeho tehdejší manželka, a s trochou dobré vůle se tak dá říct, že díky přirozené chemii a dobrému vkusu mistra aikida má film alespoň nějakou nadstavbu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Po rokoch mi ostali v pamäti iba dve scény - vražda manželky a bratadatý Seagal v kóme. Po opätovnom pozretí sa vlastne tomu ani nedá veľmi čudovať, nič rovnako zaujímavé už tam ani nie je, čo je samozrejme škoda. Aj keď smiešny Seagalov beh (ktorý predviedol už vo svojej prvotine - Niko) sa k tomu približuje. Súbojov, aspoň zo Seagalovej strany, nie je ktovieako veľa. Zabodnutie zlomeným biliardovým tágom je však originálne. Na poriadne akčné krimi ale chýba kvalitnejší scenár. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně podobná hodnocení prvních Stevenových snímků naznačují, že si je lidi často mezi sebou pletou nebo jim první čtveřice tak nějak splývá. Kvalitativní rozdíly v nich přesto jsou. V Hard to Kill hraje Steven opět policistu, který něco viděl a lumpům se ho nepodařilo zabít. Po letech kdy se náš hrdina probouzí z komatu, to tedy zkouší znovu. Je zde jedna luxusní hláška "Jdi do prdele a zemři" ale taky spousta trapnějších pasáží. Hlavně tedy shledání se synem bych si představoval zcela jinak. Záporák a jeho dvorní poskok jsou výborně nadabováni. Nejvíce se mě líbí zhruba úvodní půlhodinka a pak výborná bitka kolem kulečníku. Často na mě působili záporáci až nešikovně při snaze nahánět Stevena. 55% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)
  • Film bol v necenzúrovanej verzii zakázaný v Nórsku (1990 – 2003). (Paldiny)

Reklama

Reklama