Reklama

Reklama

Vacanze per un massacro

  • USA Madness

Obsahy(1)

Joe Brezzi (Joe Dallesandro) utíká z vězení. Na cestě zabijí dva farmáře a krade jim auto, později se usazuje v jedné opuštěné horské chatě, kde ukryl 300 mil. lir z předchozí loupeže. Bohužel netuší, že sem přijíždí na víkend jeden nešťastně vdaný pár, Sergio (Gianni Macchia) s Lilianou (Patrizia Behn), a spolu s nimi nemravná Paola (Lorraine De Selle), sestra Liliany ,se kterou má její manžel tajný poměr. Joe si počká na vhodný moment, kdy jde manžel na lov, jeho žena nakupovat a mladá sestra zůstává doma. Když se jde nahá opalovat, akce může začít... (Karlos80)

(více)

Recenze (16)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Erotické drama o milostném trojúhelníku, který se nečekaně rozroste o čtvrtého. Dallesandro sice nevypadá jako klasický zločinec, v jeho výrazu je však cosi znepokojivého. Na rozdíl od svých nudistických počinů v jiných filmech zde ukáže jen svoji hruď. Zato uhrančivá De Selleová se půl filmu producíruje nahá a navzdory tomu, že není majitelkou bujného poprsí, působí sexy. Jedna z mála vtipných scén: De Sellová smyslně svádí Dallesandra, který se dívá, dívá, a pak ji vrazí do rukou krumpáč se slovy:,,Běž kopat!" Režisér Di Leo si libuje v postavách, které jsou kladným na hony vzdáleny. Akčního diváka tenhle film rozhodně nenadchne, erotika v době internetu neomráčí. Já byl spokojen. Navrch skvělá hudba - smyčce v kombinaci s elektrickými kytarami se ukázaly jako šťastná volba (jen děsivé italské popsongy z rádia mi poněkud trhaly uši). ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Další z italských exploiterů, který ve své době reagoval na kultovní Last House on the Left (1972) a taky bych řekl, že trochu na Straw Dogs (1971). Film je to docela dobrý, drží pohromadě, herci hrajou dobře a hlavně by k němu patřilo také uvést žánr erotický ... Protože ženská (mužská taky ...) nahota je zde prostě pořád, softerotika v každém záběru. Italská herečka Lorraine De Selle je nahá od začátku do konce (full frontal nudity - bobra nevyjímaje) ... Pěkný pohled. Do toho nějaké to násilí, ale hlavně manipulace čtyř postav jedna s druhou. Trochu mi dělalo problém, že hlavní a jedinný padouch je docela sympaťák. Taky není blbý a umí postavy poštvat proti sobě. Vše se odehrává v jedné cimře a blízkém okolí. Není to nějak extra brutální a násilné, ale není to taky nic pro děti. Na svoji dobu hodně obstojné, s několika silnými, ale několika až trapnými scénami. Za mě ale palec (na ruce ...) hodně nahoru... :-)) ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

No já nevím. Myslel jsem , že jdu do dalšího klasického rape and revenge a dostal jsem nějaké beztvarou budu o ničem. Přehnané až divadelní akční scény, které nikoho nemohou přesvědčit. Vím, že jistá teatrálnost k filmům tohoto období prostě patří ale co je moc to je moc. Jediný důvod proč se na tenhle kousek dá pořád dívat jsou celkem pěkné herečky a krátká délka. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Umiernený a druhoradý exploit Fernanda Di Lea zo slnečného talianskeho vidieka, ktorého príbeh sa točí iba okolo hlavnej štvorice hercov - Joea Dallesandra (FLESH FOR FRANKENSTEIN, 1973), ktorý sa zhostil úlohy charakterovo podobnej ako David Hess v prelomovom filme Wesa Cravena THE LAST HOUSE ON THE LEFT (1972) a iných jemu podobných; Lorraine De Selle (CANNIBAL FEROX, 1981), na ktorú pripadla úloha Paoly – vzrušujúcej žienky slúžiacej ako nárazový mostík na utlmenie prvej vlny násilia; Patrizie Behnan – do červena odetej sestry Lilian; a Gianniho Macchia – postava Sergia, vášnivého poľovníka a muža Lilian. Druhoradý exploit v tom zmysle, že zneužívanie, fyzický a psychický teror nie je tým prioritným, o čo by sa Joe v odľahlom panstve na úpätí hôr snažil. Po úteku z väzenia mieri na toto doposiaľ pokojné miesto z iného dôvodu. Nepredvídateľná situácia spojená s obavou pred dolapením políciou, následná okupácia statku a voľná blúzka Paoly, komplikuje Joeovi primárny cieľ jeho neohlásenej návštevy. Nezastaviteľný kolotoč osudu preráža cieľovú zástavku úspechu a mieri ďalej. Do pekla! John Travolta sa smeje, Marlon Brando prísnym pohľadom situáciu už len kontroluje. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film vypráví příběh týpka který jede se svou ženou a švagrovou na opuštěnou chatu.Večer ošustí svoji starou a ráno brzy vstává na lov.Přičemž po ránu nezapomene zabořit svůj ksicht do bobra své švagrové.(Mimochodem mladší z žen větrá svého bobra téměř celý film).A pak vyráží na lov.Jeho žena prozměnu vyráží na nákup do města.Takže v domě zůstane pouze mladší žena.A v tom vstupuje na scénu charismatický uprchlý vězeň,který si zde před časem ukryl svoje ukradené prachy.No a pak se rozjíždí psycho úsek filmu kde jsem absolutně netušil jak se bude vyvíjet dál.Nadržený vězeň ušustí(znásilní) mladší z žen.Což bylo směšný,protože ta si o to přímo říkala a vyloženě to chtěla.Takže lze těžko hovořit o znásilnění.Nymfomanka jedna zvrhlá.No a pak už přijíždí i starší žena a později přichází i muž z lovu.A máme tu spíše komorní psychofilm,který si drží zatraceně dobrou atmosfěru.Velice zajímavý snímek,který dokazuje že i s malým rozpočtem a v podstatě v jedné cimře se dá zahrát velký divadlo,které rozhodné nenudí.Už hudba v úvodních titulcích mi řekla,že půjde o kvalitní snímek.Jen koukám,že podle zdejších hodnocení docela zapomenutej,což je obrovská škoda.Určitě stojí za shlédnutí.Ale pozor nečekejte kvanta krve.Tohle je úplně o něčem jiným. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama