Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Loch Henry (S06E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Loch Henry

VOD (1)

Obsahy(1)

Při natáčení přírodopisného dokumentu v ospalém skotském městečku narazí mladý pár na pikantní příběh provázaný se šokujícími událostmi z místní historie. (Netflix)

Recenze (82)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už druhý díl v řadě, kterým si Netflix dělá srandu sám ze sebe? Hlavní záhadou tady není, co přesně se stalo před lety v malebné vesničce, ale jak to souvisí s tématem seriálu - temnou stránkou technologického pokroku. A odpověď mě neuspokojila, stejně jako absence nějaké zajímavé haluze. Přes to a přes předvídatelnost thrillerové zápletky je to slušně napínavé a má to správně nepříjemnou atmosféru. Ale v téhle antologii bych se bez toho obešel. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady mi dost vadilo počet sprostých slov. Tolik píči v rozsahu 50 minut byl fakt masakr. Neřeším, že to asi nepatřilo do konceptu BM. Neviděl jsem předešlé série, tak mi to nevadí. Atmosféru to má dobrou, ale měli z toho udělat samostatný film. To by bylo lepší.... A dát tam sympatické duo herců a né ty dvě Netflixové obludy ()

Reklama

dr.Hyena 

všechny recenze uživatele

Netflix natočil díl o tom, jak seriálový Netflix (Streamberry) natočil dokument, v němž dokumentovali natáčení dokumentu. Docela mi to připomnělo minulý díl, v němž herečka ztvárnila herečku, co hraje herečku, co hraje normální holku (ve filmu ztvárněna herečkou).  Bude se tento vzorec opakovat? Nebo je vzorcem sebekritika honby Netflixu za co nejvyššími počty shlédnutí pomocí bulvárních témat? Nebo je vzorcem tvoje máma? Uvidíme příště. ()

Baru.Class 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhej díl je o poznání lepší než ten první. Už samotná podstata epizody - odlehlá vesnička, děsivej mord a pátrání po pravdě. Za mě dobrý, nicméně dávám jenom tři hvězdy, protože děj je následovně dost předvídatelnej a já sem od první chvíle věděla, proč má máma tolik VHS kazet s detektivkama. Takže oukej, ale umíme to přece líp! Tak common Black Mirror! ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi ľúto, ale toto nebol ani priemer. Čo ma dosť šokuje na tento seriál. Akoby táto časť sem ani nepatrila. Posun proste niekam k hororu? Neviem. Do dvoch tretín nuda a už v polovici som začal tušiť, že sa to zvrtne v štýle, tak teda nemáte evidentne všetkých a stále Vám tam pobehujú nejakí cvoci. Koniec nenadchol a je mi jasné, že keďže sa synáčikovi dvoch úchylákov postavil vták, keď zrovna objímal svoju kočku v posteli a rozprával o otcovej smrti, tak bude asi v diele svojich rodičov pokračovať. Predvívateľné a nudné. Toto sa mi v tejto sérii ešte nestalo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě se opět objevuje fiktivní streamovací služba Streamberry a dokument „Loch Henry“ měl zpracovat dokumentarista, jenž režíroval dokument „The Callow Years“, který se objevil již v epizodě Joan je hrozná (2023) jako reference na pilotní díl Národní hymna (2011). Je zde zmíněn i dokument „Junipero Dreaming“. Znamená to tedy, že epizoda se opět odehrává v univerzu několika epizod z dřívějška. (jirikzaboj)

Reklama

Reklama