Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (107)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Black Mirror to rozjíždí s novou řadou a hned na úvod nám dává jeho klasické úvahy o A.I. a paradoxu moderní doby. Zpočátku se epizoda tváří jako živoucí noční můra jedné ženy, ale v závěru přechází do mrazivé teze o umělé inteligenci a do filozofických rozprav ohledně života neexistujících postav. Super. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda že když už se Salma objevila v Black Mirror, schytala zrovna roli v té nejméně zajímavé epizodě. Nebavilo mě to už od začátku, bylo to hodně předvídatelné, trapné, a v mnoha dialozích zbytečně sprosté (a to říkám jako fanoušek Brickleberry či South Parku) a ke konci zdlouhavé. Vtípek ohledně Streamberry mě bavil jen při první zmínce, poté už mi to připadalo jako takové netflixovské sebeuspokojování se. 6. série dle mého začala nejhůře jak mohla. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start nové série Černého zrcadla za mě maximálně tak průměrný, nikoliv závratný a zvlášť zajímavý. V podstatě sledujeme příběh o marném boji proti umělému generování seriálů. Moje teorie, čím tento díl ohne mysl, se nakonec ukázala být správnou. Takže na jedno zhlédnutí fajn, ale od zbytku série očekávám mnohem víc. ()

scarfacer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja jsem se teda skvěle bavil. Pravda, protože jde o Black Mirror, tak od začátku tak nějak tušíte, kam to cele spěje, ale stálo to za to. Nebyl to úplně perfektní díl, ale podle mě se řadí k těm lepším. Humor je důležitý v dnešní digitálně komprimované době. Díky. Jo a možná si díky tomu aspoň zapamatuju, jak vypadá Salma fokin Hayek, tohle se jí povedlo... snad ta pravá nebude na serial moc nasraná..."fuck Cate Blanchett" -to bylo boží :-D ()

fhe_verdict 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutny uvod novej serie. Prva hviezda je za to ze v seriali ktory je dystopicky a predstavuje hrozy buducho sveta su vsetky vztahy farebne a LGBTI. Nemyslim, ze to tvorcovia zamyslali, ale je to caro nechceneho a hrozna predstava. Druha hviezda je za Michaela Ceru. K pribehu. Ten ma sice zaujimavy namet, ale vnutorna logika mu absolutne chyba. Napad, ze ak bez precitania odkliknes suhlas s pouzivanim telefonu tak to moze mat vazne neziadane nasledky je zaujimavy. Avsak ak by sa to aj hocikedy v buducnosti stalo tak by v ziadnom pripade nemohol viest k nasmu pribehu. Inak povedane je to fantasy pribeh, kde sa moze udiat hocico, ale nie je to dystopicky serial z buducnosti, ktory by sa raz stat mohol. V prvych seriach Black Mirror boli pribehy domyslene a teda by sa pri splneni vstupnych predpokladov mohli odohrat. V tomto pribehu by stacilo, aby sa zena, ktora hlada riesenie z bezvychodiskovej situacie, ze jej telefon posuva zivot televiznej spolocnosti na sfilmovanie jednoducho zbavila svojho telefonu. A zrazu sa cely pribeh zosype. A ci by ju to napadlo? Nuz aj ked budu ludia v buducnosti sprostejsi ako dnes tak az taky sprosti nebudu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Na domovské obrazovce Streamberry lze vidět pořad „Loch Henry: Truth Will Out“. Odkazuje se tak na nadcházející epizodu, která nese název Loch Henry (2023). (jirikzaboj)
  • Série „Sea of Tranquility“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na úplně první epizodu Národní hymna (2011), ve které je poprvé zmíněna v souvislosti s umělcem přes speciální efekty, který na oceňovaném seriálu pracoval a měl také pomoct premiérovi splnit podmínky únosce skrze falešné video. Seriál je zmíněn ještě v několika epizodách. Konkrétně v epizodě Pád střemhlav (2016), kdy Lacie (Bryce Dallas Howard) cestuje v autobuse plném cosplayerových fanoušků, kteří jedou právě na Sea of Tranquility Con. V epizodě Smithereens (2019) na obrazovce v lobby lze spatřit hashtag #SeaofTranquilityReboot. A konečně v epizodě Rachel, Jack a Ashley Too (2019) lze během zpravodaje v televizi spatřit oznámení, že se série opravdu dočká rebootu. (jirikzaboj)
  • Reality show s názvem „Hot Shot“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na epizodu Patnáct milionů meritů (2011), ve které je tahle show klíčová pro účastníky, kteří se chtějí vymanit z monotónního cyklu života. (jirikzaboj)

Reklama

Reklama