Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 5 (2019) (série)


Rachel, Jack a Ashley Too (S05E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Rachel, Jack and Ashley too
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělá teenagerka se zblázní do robotické panenky navržené podle popové hvězdičky Ashley O právě v době, kdy se Ashleyin život pořádně zamotává. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po poněkud depresivní epizodě Smithereens krok do vod komedie a až na trochu zdlouhavější začátek to funguje. Miley Cyrus tu solidně střílí do vlastních řad a sourozenecká dvojka je sympatická. Na Black Mirror hodně uvolněné a dějové a to za cenu absence takové té úderné pointy, která utváří většinu epizod. To sdělení tam pod tím vším však pořád je. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co jsem to zase kurva viděla? Na drama pro 12ti letý holky jsem se fakt koukat nechtěla! Sakra jestli tohle má bejt závěr Black Mirror tak to solidně posrali. Naprosto tuctovej scénář, kterej byl v tolika filmech, který si pamatuju z dob svýho mládí, kdy je dávali pořád v telce (a už tehdy mě to sralo). Zkrátka dvě puberťačky se vydaj zachránit herečku, zabijou 2 bodyguardy a úspěšně unikaj policajtům. Navíc Miley Cyrus jsem nikdy neposlouchala, dovolím si říct, že ani nikdy nebudu, jelikož mě z nějakýho důvodu velice sere a její hereckej výkon jsem odsoudila ještě před zhlédnutím dílu (nakonec to nebylo zase tak strašný dobře no). Jinak nějaká ta hlubší myšlenka tam je, ale žádná sláva. Hodnocení: 4/10 ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem si 100% jistá, že ve světě popu a showbusinessu to přesně takto funguje. Bohužel mě ale tento díl moc nebavil, nemám ráda Miley Cyrus a navíc závěr byl nehorázně přitažený za vlasy - vyhrocená honička s policií v super autě s kraksnou snížila hodnocení spíš pod průměr. A protože epizodě nedominovala ani tak technologie jak spíš smutná realita bez jakékoliv pointy, dávám přesný průmer. Epizoda by nebyla zas tak špatná nebýt stupidního konce. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odkdy Brooker píše komedie? Téměř absolutní úkrok od všeho, co dělalo Black Mirror Černým zrcadlem... Ale kupodivu zábavný, napínavý a občas i zajímavě hravý. Očekával jsem něco zcela jiného - psychologický thriller o důsledcích vlivu umělé inteligence na dospívající dívku. Ale dobrá, tohle mi stačilo k tomu, abych sérii neodsoudil jako naprostý výměšek. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tematicky výtečně rozjetá epizoda, která však v druhé půlce uhne k ryzí feel-good žánrovce. Rozhodně je to fajn story (vtipná a zábavná), ale Černé zrcadlo nemá být primárně sluníčkové, ale varující a nabádající k diskuzi a zamyšlení. Tady jsou k tomu hned dvě silné záminky, ale ta stylizace do pohodového holčičího dobrodružství to chtě nechtě rozbíjí. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Přestože se děj epizody odehrává v Americe, natáčelo se v okolí Kapského Města v Jihoafrické republice. Autor scénáře Charlie Brooker to zdůvodnil tím, že je natáčení v Americe příliš drahé a ve světě se dá najít mnoho podobných lokací. (IvcaSammet)
  • Scéna, kedy je zrútená Ashley pripútaná k posteli, sa točila hneď potom, ako sa jej predstaviteľka Miley Cyrus dozvedela, že vďaka rozsiahlym požiarom zhorel jej dom v Malibu do tla. Jej záchvat plaču je tak v scéne autentický a sama povedala, že v tom momente nemohla myslieť na nič iné, len na tragédiu, ktorá sa práve udiala. (matthew.17)
  • Rockovú pieseň "Head Like a Hole", ktorá zaznie v záverečných titulkoch v podaní Miley Cyrus, speváčka zaspievala neskôr aj v roku 2021 na pre-show k americkému Super Bowlu. (matthew.17)

Reklama

Reklama