Reklama

Reklama

Malý Rambo

  • Velká Británie Son of Rambow (více)
Trailer 2

VOD (1)

Když Will Proudfoot vymýšlí útěk z domova narazí na Lee Cartera, školního rváče. Vyzbrojí se videokamerou a filmem Rambo: První krev. Společně objeví, že jejich vynalézavá a někdy trochu nešťastná filmová dobrodružství mohou začít! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (106)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Tak trochu se stydím, že jsem až do titulků nepoznal, že matku hrála Jessica ze Spaced. V bonusech je i první amatérský kraťas Aron od režiséra Garthe Jenningse z roku 1986. Z něj je vidět, kde bral autor inspiraci - u sebe. Těšil jsem se na roli Adama Buxtona a opět jsem nebyl zklamán a ani moc překvapen (tentokrát nůžky v nose). ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film. Sehnal jsem si ho původně kvůli názvu, který mě zaujal, ačkoliv jsem se dost bál, aby to nedopadlo jako blbina typu Tvrďák Taylor. Naštěstí si jde tento anglický snímek svou cestou a to originální a velmi povedenou! Z celého filmu doslova pryští láska k filmovému řemeslu, je zde pochopení pro malé kluky a ačkoliv jsem si původně také myslel, že se jedná o film pro děti, je podle mě určen spíše starším divákům nebo spíše celé rodině. Obrovské (a příjemné) překvapení! 85% PS: francouzský pozér mi vadil a kdyby měl méně prostoru, bylo by to lepší. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I když název a obal DVD evokuje něco jiného jedná se o "normální" komediální drama o dospívání a přátelství dvou naprosto odlišných kluků, kteří se rozhodnou natočit svojí vlastní verzi "Ramba". Pár scén je povedených ale celé to vyznívá jaksi naprázdno a po skončení divák zapomene jak to vlastně začalo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $1,785,505Tržby Celosvetovo $10,870,249║ Chýba tomu primeraný cit a ľahkosť, lebo ťažko sa to niekam zaraduje, ani dráma ani komédia, stále to niekam kolísa bez priameho smerovania, ak by to celé malo takú silu a zábavnosť ako záver mohlo to byť bez problémov za plný počet. Potenciál to veru malo aby to mohla byť neskutočná krásna pocta Rambovi, takto to ostalo niekde na pól ceste. /55%/ ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Podle názvu to vypadalo na hodně velkou hovadinu a vymývárnu mozků. Ale jelikož jde o evropskou tvorbu, dal jsem tomu šanci. Zpočátku na mě film působil poněkud zmateně a chvíli trvá, než divák pochopí souvislosti. Pak když se ti dva kluci více spřátelí to začne být zajímavější, ale jen na chvíli, neboť je (podle mě nadmíru zbytečně) do filmu vsunuta zápletka s nesympatickým francouzským výrostkem. Chápu, že byl do filmu zakomponován, aby se ti dva hlavní hrdinové rozhádali, ale to by šlo vyřešit rozvitější zápletkou s tou sektou, nemuseli tam tvůrci cpát ještě jiné aspekty. Dramatičnost vrcholí 20 minut před koncem a samotný závěr je pak slušný doják. Mimo toho francouzského načepýřeného kohouta a jeho houfu slepic mi tu vadila inspirace americkou béčkovou akční sračkou. Kdo jako já takovýto žánr nesnáší nemůže jásat ani z této parodie. Na odpad to sice není, neboť mimo hlavního tématu, tj. přátelství těch dvou kluků mě zaujal i vedlejší děj okolo sekty, ale to je asi tak všechno. 40%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se Will (Bill Milner) a Lee (Will Poulter) dostanou na diskotéku, kde si zaskáčou na skladbu „Just Can't Get Enough“ od britské elektronické kapely Depeche Mode. (Trajektt)
  • Malou roli přisluhovače Dannyho si zahrál vnuk Stanleyho Kubricka Sam Kubrick-Finney. (Terva)

Reklama

Reklama