Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Rovdyr je profesionálna práca kdesi na pomedzí slasheru a exploitation. I keď neprichádza s ničím vyložene novým, "buranskú" tématiku spracováva veľmi dobre. Kamera neuhýba pred gore, herecké výkony sú veľmi slušné a utrpenie uveriteľné. Dobré je aj to, že sa film nepokúša všetko polopatisticky vysvetliť, skvelé sú zábery na "loviacich" buranov len do výšky trupu. Pochváliť možno aj "hudbu", temné dunenie, ktoré skvelo stupňovalo napätie. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jakožto divák, který chová k těmhle konceptům honu na člověka velmi vřelý vztah (často až přehnaně), bývám při sledování otevřen všelijaké špatnosti. Tady jsem byl ale už po pár minutách otevřen leda tomu, aby to co nejrychleji a pro hlavní postavy také co nejbolestivěji skončilo. Přece nemůžete chtít vystavět takový příběh kolem idiotů, kteří jsou více nepříjemní než jejich vrazi, a navrch jen nudně opisovat od hororových vzorů a nepřijít s žádným originálním nápadem. Jen ta hlavní ženská postava alespoň vypadá dobře, ale ono nikoho ani nenapadlo dát její přednosti, které dalece přesahují největší filmařské klady, pořádně na odiv. Nudí to i přes správnou stopáž a pár hnusných záběrů.. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle norský lovecký příběh přináší nezvratný důkaz toho, že zdegenerovaní a krvežízniví burani nejsou jen doménou amerického jihu, ale i evropského severu. Děj je však stejný - několik nesympatických a drzých městských floutků a nán se vydá tábořit do temných a neprostupných lesů, ve kterých se jim od místních bodrých sedlačisek dostane takového přivítání, jakého si zaslouží. Moc rád bych se někdy dočkal podobného filmu z českého prostředí - komando pupkatých a zpocených taťků v nátělnících by po lese nahánělo partu namyšlených a rozjívených Pražáků, aby je pak v hrůzném finále umlátilo šiškami lovečáku nebo ukamenovalo švestkovými knedlíky. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý, ale pořád jen průměrný horor. Film má celkem slušný příběh, i když něco podobného tu již bylo stokrát, prostředí lesa je velice slušné, je zde pár dobrých scén /např. ustřelený kotník/, ale co mně vadilo, byli nesympatičtí hlavní hrdinové a hlavně občas jejich zcela nelogické jednání /hlavní představitelka uprostřed lesa křičí o pomoc atd./. Takže na jedno zkouknutí ano, ale vícekrát se k tomu již určitě nevrátím. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V jedné scéně se inspirace z Broken určitě nezapře.A celkově nepřichází s ničím novým.Natočený to je taky dosti amatérsky a o zvuku radši nemluvě.Ale kupodivu to funguje i přes všechny ty mínusy.Možná taky díky krátké stopáži,kdy se nemá divák šanci nudit.Teda pokud si zvykne na obraz i zvuk.Vybíjená na norský způsob u mě celkem zafungovala,takže dávám slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama