Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu jako v Kick-Ass se hrdina "loser" rozhodne hrát si na hrdinu, protože mu parchant (dealer) přebral ženu. A tak začne potírat zločin. Ale narozdíl od Kick-Ass je dospělý a nemá za zády Cage a Chloeë Moretz s různýma udělátkama. Na film jsem se těšil, kvůli Liv Tyler (ve filmu má spíš vedlejší roli a není moc vidět) a Ellen Page, která je zase hodně slyšet, je jak utržená z řetězu a tím nejlepším z celého snímku. Na Kick-Ass to zdeleka nemá; ale aspoň je místy dobrá muzika, která dodává filmu spád a posouvá akční pasáže o chlup výš. # příběh 4 | hudba 7 | humor 5 | akce 6 | napětí 3 | pustil bych si znovu 4 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovně schovaný a lehce přehlédnutelný film, kterého zastíňuje známější Kick Ass. Ono se film nese na podobné vlně akorát s nižším rozpočtem a s menšími ambicemi, ale krví a černým humorem se zde naštěstí nešetří, takže tahle ulítlá komixovka s Looserským herem, který má v životě pouze dvě krásné vzpomínky a to jak se oženil a dal směr policejnímu důstojníkovi o podezřelém:D mě příjemně bavila. 75% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který nevěděl jaký chtěl být. Jednu chvíli si to hraje na drsnou komedii ve stylu Kick-ass a o pár vteřin dále, nejhůře ve stejné scéně, to najede na naprosto vážnou, až dramatickou notu. V rukou schopného režiséra by se to dalo udržet pohromadě, jenže James Gunn to absolutně nezvládnul a celý film tak vůbec nedrží pohromadě, i když pár scén je docela fajn. Hlavní hrdina je navíc totálně nesympatickej a Rainn Wilson se taky zrovna dvakrát nevytáhnul. Vlastně jedinej člověk, který to celý jakž takž táhne, je Ellen Page, která si zahrála magora se vším všudy. Jen kvůli ní se ale na to koukat určitě nevyplatí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No moc jsem od toho necekal, ale Super bylo nakonec fakt super a popravde receno, mozna zabavnejsi nez Kick-Ass a zcela urcite zabavnejsi nez Defendor, ke kterejm to ma asi nejbliz. Jinak je to v podstate parodie na superhrdinsky filmy, jenze to cely vypada trochu lacinejs a tim padem vcelku realisticky a hlavne to je cerna komedie a misty dost brutalni. Zadnej komplikovanej pribeh tu nehledejte, obycnej tlustej idiot se po nekolika halucinacich o Jezisovi rozhodne zachranit svoji manzelku od zlyho Bacona, kterej je v ty roli super sympatickej parchant. Vysledek je ten, ze beha v priteplalym cervenym oblecku po meste a rozbiji hasakem lidem drzky. A kazdej spravnej superhrdina ma samozrejme partaka, toho tu obstarala Page, ktera je snad plossi jeste vic nez obvykle, ale v tom tesnym oblecku je docela sexy a navic je jeji postava psychopat, kterej si ty napadeni maximalne uziva, takze u toho neustale rve a sproste nadava. V zaveru samozrejme dojde na trochu epictejsi akci, takze dojde i na nejaky ty vybusniny a pistole a ve vysledku tak neni o mrtvoly, litry krve a rozstrileny nebo rozmlaceny drzky nebo koncetiny nouze. Proste drsnej humor, kterej nesedne kazdymu, ve svejch rolich perektni herci a 90 minut zabava bez hluchejch mist. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Psychicky a mentálně narušený maník s vidinami, co se naprosto složí poté, co ho opustí zparchantělá manželka, feťačka a alkoholička, kvůli v kuse fakujícímu rádoby mafiózo. "Hrdinovi" jednou večer rupne v bedně a na základě toho někdo vymyslel tenhle film, který mi akorát připomínal skvělého Defendora, bohužel ale jen námětem poněkud mentálně pomalejšího běžného smrtelníka v rouše superhrdinském. Zbytek je totiž vrcholná nuda, na které nic nemění ani přítomnost zfetované zmalované Liv či vyšinuté Ellen v elasťácích, naopak vrcholně nesympatický hlavní hrdina celý film na hrbu neutáhne, a to už jen pro tu drobnost, že hrb nemá. ~~~ Iracionální Defendorovská stupidní vykrádačka. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Po filmu Slimák (2006) a seriálu PG Porn (od r. 2008) se jedná již o třetí spolupráci herce Nathana Filliona a režiséra Jamese Gunna. (Lorge)
  • Gunn pracoval na scénaři už od roku 2002 a v hlavní roli si představoval Johna C. Reillyho. Jeho tehdejší žena Jenna Fischer mu však doporučila kolegu ze seriálu Kancl (od r. 2005) Rainna Wilsona, který byl nakonec ve snímku obsazen. (Brousitch)

Reklama

Reklama