Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Pro mě to moc super nebylo. Asi to mělo být vtipný, ale mně to moc vtipný nepřipadalo. Takový laciný humor. Jistá podobnost s Kick ass, ale bylo to natočeno ve stejném roce, takže nikdo od nikoho neopisoval. Ale s Kick ass se to vůbec nemůže rovnat. Za mě zbytečně moc brutální. U takového filmu, braného spíše komediálně, mi to vadí. Navíc hlavní postava celkem nesympatický dement, takže ani nebylo komu fandit :) ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Preštylizované, zveličené, hyperbolizované a preafektované. Absurdný humor trávim len ak je z neho namiešaný lahodný kokteil. V tomto "super kontexte" som sa nedokázala zabávať na tom, ako si niekto svoje psychické boliestky lieči tým, že niekoho hasákom sfarbí do modra. Ellen Page mi liezla neskutočne na nervy. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V poslední době klasické komiksové téma. Outsider, který je slabý jak mentálně tak fyzicky si hraje na hrdinu. Maskovaný pobíhá městem a vyhání zločin. Tady je vše pojato navíc ještě s notnou dávkou pitomosti. Směšné občas ano, surové ano. Právě brutalita je podobně jako v Kick-Ass do očí bijící. Ellen Page se totálně zbláznila:) Šílené co tato mladá herečka předvádí. Kevin Bacon se pro záporné role narodil. Chtěl bych jej teď mít v každém filmu. Gregg Henry a Michael Rooker a hlavně Nathan Fillion jsou režisérovi mazánci. Tedy výborná herecká sestava. 55% ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Úplně nesnáším tyhle filmy, které vezmou docela fajn myšlenku a snaží se jí ozvláštnit až přespříiš. Nemohou se rozhodnout, zda zvolit místy stupiní humor nebo přehnané násilí. Možná je to ale nakonec správná cesta, ani já se ve výsledku nemohu rozhodnout, zda je to úplná debilita, nebo vážně tak dobré. To se musí vidět, to nejde popsat. A já se nakonec i bavila. 55% ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Opravdu neobvyklý žánrový mix. Na komedii příliš brutální a ke konci dojemné, na drama příliš nadnesené. Takže od všeho trochu. A překvapivě to, obzvlášť ke konci, dobře funguje a baví. Takže i když to po vizuální stránce chvílemi působilo až amatérsky, zábavou se to určitě řadí někam k prvnímu Kick-Ass, tudíž asi k vrcholné komiksové zábavě, kterou jsem schopný snést. 7/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Při nákupu v zálesáckém obchodě lze zahlédnou, že si superhrdinové odváží v košíku i československou plynovou masku OM-10, která je z naší armády již vyřazena, ale stále je ve velkém množství v oběhu v různých obchodech s armádní tématikou. (Reyak)
  • Ve chvíli, kdy se z Libby (Ellen Page) stává Boltie, postava pronese: "Mohla bych mít drápy, jako Wolverine." Později si drápy skutečně pořídí, avšak nikoli tři, jako má Wolverine (Hugh Jackman) z filmové série X-Men, ale pouze dva, jako má Wolverinův ženský klon X-23. (Lorge)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno